Super Workout Pak

08.05.06
20:38

Купих си скоро 16-ина пакета от този пак.Ако може малко инфо да дадете, защото не намерих теми.

Всеки ден ли да го пия ? Или всяка трениировка ( Пон.Сря.Пет. ) ?
Вреден ефект мисля , че няма но анаболен ефект ли има ??
Чух че трябва да се пие след хранене да не получа язва...
Т.е. маса ли ще вдигна ?? И всичко общо за този продукт.Моля.Имам и Глутамин + Креатин. Да ги пия ли заедно  с Пак-овете :) ??
Те ми ги бутнаха в един фитнес под предлог , че са Анимал Пак ама знам че Анимал-а са мо 15 а тука са 11 хапчета.
Никакво инфо не мога да намеря за тоя продукт.АКо има тема за Supor Workout Pak моля заключете моята... :)

08.05.06
20:52

Има тема за пака на Генезис ,1 во и Анимал и Уоркаут имат по 11 тбл. в плик,разликата е че пака на Генезис е с малко по високо съдържание на някои съставки.Ако тренираш много и има опастност от претрениране ,пий го всеки ден,ако пък тренираш по малко пий го само в тренировъчен ден.

08.05.06
20:53

Ами аз тренирам Понеделник , Сряда и Петък.Тва не мисля че се смята за малко.Ще ги пия всеки ден т.е. 16 дни.Добре ли ще е  ??

IN

08.05.06
21:22

Ми не всъщност това е минимумът за фитнес :wink: -определено е малко като се има предвид че някои тренират секи ден...за 3 дена едва си въртиш сички мускулни групи без краката...а и ако тях правиш... :wink:

08.05.06
21:47

Да ама аз не искам да топя всичко което съм качил за да ходя на фитнес всеки ден.Няма да имам почивка.

08.05.06
22:21

Моля малко разяснение...

31.05.06
00:21

Пий го всеки ден за да е пълен ефекта, не го икономисвай ,така няма как да прецениш дали работи

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1