как загрявате лактите?

08.05.06
21:02

напоследък имам болка в лактите и мисля, че се дължи на това, че не ги разгрявам достатъчно....

примерно тази вечер тренирах бицепс...разгрявах уж сума ти време нещо там кълчих ръцете, след това хванах лоста и ми изпукаха лактите - все едно изобщо не съм ги загрявал...и сега ме боли десния лакът....

как ги загрявате вие?

IN

08.05.06
21:35

Според мене като се кълчиш нищо не разряваш,просто постепенното повишаване на тежестта предотвратява контузиите...аз правя винаги по 2-3 разгряващи серии с мн леки килограми...ама пак ми се е случвало много да ме боли лаката,но тва е защото имам силен трицепс и слагам много килограми на скрипеца и френското...

09.05.06
11:59

Френското вярно много ги товари лактите. Иначе аз си въртя ръцете-напред назад :D , докато се загреят ставите. После леки серии-задължително 2-3 за първо упражнение и поне една по-лека за следващите. Ама пак боли понякога, като сложиш повече кила на някои упражнения.

RE

09.05.06
12:04

Първата серия я правя с лека тежест. :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1