09.05.06
19:42
можете ли да ми кажете някакви упражнения за предмишница,защото мисля ,че правя недостатъчно такива,и тя започна да изостава малко от бицепса.
мерси предварително ,,
09.05.06
19:47
Може би я претоварваш: 1-2 упражнения седмично е достатъчно... Кажи си стажа и как я тренираш.
тренирам от 3 месеца,правя само с щангата.не знам как се казва упражнението- хващам щангата зад кръста и свивам и отпускам китките
аз не можах да разбера какво правиш ?
А и да ти кажа има един момент когато като имаш развита предмишница ти се губи бицепса поне визуално .
аз лично харесвам големите предмишници .
прецени си сам 1 упражнение би ти било достатъчно.
зимаш един лост ( да е по къс за предпочитане)
хващаш го в средата малко по тясно от раменете си .
Слагаш си ръцете на пейката и гледаш китките ти да са в въздуха ( сядаш по дилжина на пейката )
Палеца трябда да е под лост , за да може да има по голямо движение
и почваш да сваляш и да гидаш с китките
http://www.bb-team.org/exercise/000263.php според мен 1 упражнение седмично ти е достатъчно
10.05.06
21:18
Това упражнение което правиш е много добро но е хубаво да се сменят упражненията пробвай с дъмбел в подхват или надхват 3-4 серий по 15 повторения . 8)
Според мен, на непрофесионално ниво / 8) / Изобщо не ти трябва да правиш предмишница по 2 причини:
- Трошиш си китката
- С упражненията за гръб би погъл да развиеш достатъчно предмишницата, пък ако специално концентрираш върху нея може да я претренираш.
Абе купуваш си пружини и стискаш това е най-бързият и удобен метод за развитие на предмишница.Аз лично си я направих огромна по този начин правя 3 серий по 30 повт и всяка е до отказ.
11.05.06
20:52
[quote author=“Oblivion_”]Абе купуваш си пружини и стискаш това е най-бързият и удобен метод за развитие на предмишница.Аз лично си я направих огромна по този начин правя 3 серий по 30 повт и всяка е до отказ.
кажи откаде си я взе и кви пари
Принципно пружинката е повече за издръжливост на хвата отколкото за маса ,ама щом казваш че се развива... :wink:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече