складове за маратонки (адреси и телефони)

KI

09.05.06
23:43

Ако имате информация къде се намират складовете на найк адидас пума или някоя подобна марка които произвеждат маратонки ще съм ви благодарен.Приемам всичко що е из България ,но на преден план е Варна.Доста време съм отделил за обикаляне по магазините но няма и няма номера а предполагам че в склада е най-голяма вероятността да намеря.

Благодаря Предварително

10.05.06
00:02

а какво пбщо има тази тема с  forum.bb-team.org Форуми -> Общи теми за тренировки и упражнения не ми е много ясно  :lol:

10.05.06
00:11

На мен също, затова я местя за момента в Общи.

SE

10.05.06
02:06

има общо с маратонки се тренира ! аз знам един оутлет на околовръстният път ама не е мн евтино и там и не се води склад а обикновен магазин ако някой знае каде има склад да каже плс

KI

10.05.06
22:47

Хммм нищо по темата  :?

10.05.06
23:16

От хотела на ЦСКА надолу като тръгнеш, като стигнеш кръстовището насреща с тая автомивка ли беше автосервиз ли беше  :D в дясно има една 3-4 етажна, грозновата сграда  в нея има склад на Пума. Сори дрес не знам не съм от София!  :lol:

KI

10.05.06
23:59

благодаря мн на x_3_mar но това в софия ли е?или варна

11.05.06
00:37

В София и телефони имам ама не знам на братовчед ми служебните ли са или са личните.

20.08.06
17:19

якой да зане в Бургас къде има подобни скалдове за маратонки
или по евтини магазини
искам модел  обхващащ глезена и да е с ортопедична подмедка за свода

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1