10.05.06
09:08
Чета разни мнения тука вьв форума и гледам че повечето хора си знаят процентите мазнини и се чудя как ги изчисляват? С програма или как ? И колко сантиметра от рьката ще загубя ако започна да тренирам за релеф? В момента ми е 37 и не е много мазна но не се е оформила както трябва. Не питам за някакьв дьлбок релеф.... просто да изпьква добре без да я стягам.
Споделете с мен :wink:
10.05.06
11:54
[quote author=“StronG™”]Чета разни мнения тука вьв форума и гледам че повечето хора си знаят процентите мазнини и се чудя как ги изчисляват? С програма или как ? И колко сантиметра от рьката ще загубя ако започна да тренирам за релеф? В момента ми е 37 и не е много мазна но не се е оформила както трябва. Не питам за някакьв дьлбок релеф.... просто да изпьква добре без да я стягам.
има програма потърси в гугъл
ако зимаш протеин няма нищо да изгубиш или пък аминота
10.05.06
12:17
е то някак си не е реално да не изгубя нищо... :roll: ?
10.05.06
14:13
[quote author=“StronG™”]е то някак си не е реално да не изгубя нищо... :roll: ?
еми не е реално има няква възможност но е доста малко
и ако не прекаляваш с кардиото 30-40 мин макс не повече
[quote author=“StronG™”]Чета разни мнения тука вьв форума и гледам че повечето хора си знаят процентите мазнини и се чудя как ги изчисляват? С програма или как ? И колко сантиметра от рьката ще загубя ако започна да тренирам за релеф? В момента ми е 37 и не е много мазна но не се е оформила както трябва. Не питам за някакьв дьлбок релеф.... просто да изпьква добре без да я стягам.
Около 1-2см зависи колко релеф искаш и колко правилно го правиш свалянето ( тренировки , храна,).