Протейн с ваглехидрат след тренировка или др. ще препоръчате

10.05.06
21:55

За сега пия протейн Whey 100%(Има и амино с разклонена верига) декстроза и Whey Gainer(с глутамин креатин) Пък гледам тука повечето други работи пият и незнам достатачни ли са ми тези количества амино кр и гл или трябва допълнително да си ги набавям. И съм доволен за 5 седмици качих 4 кг чиста мускулна маса. Има ли по-добри варианти за вазстановяване, при положение че месечно разполагам с 45-50 лв само за добавки. И ако има ест посаветвайте ме! ;-). ако това е от значение 180 висок 90 кг 41.4 рака 122 граден кож 16 г. Стаж не мога да кажа на 13 хойх за 1ви пут от тогава правя паузи 2 пъти годишно по 1 месец.  А и с 50те лв месечно ми остават пари за какво да ги дам. Или напълно да променя начина на вазстановяване, включвайки глутамин креатин аминокиселини

11.05.06
09:23

[quote author=“StronG_BoY”]За сега пия протейн Whey 100%(Има и амино с разклонена верига) декстроза и Whey Gainer(с глутамин креатин) Пък гледам тука повечето други работи пият и незнам достатачни ли са ми тези количества амино кр и гл или трябва допълнително да си ги набавям. И съм доволен за 5 седмици качих 4 кг чиста мускулна маса. Има ли по-добри варианти за вазстановяване, при положение че месечно разполагам с 45-50 лв само за добавки. И ако има ест посаветвайте ме! ;-). ако това е от значение 180 висок 90 кг 41.4 рака 122 граден кож 16 г. Стаж не мога да кажа на 13 хойх за 1ви пут от тогава правя паузи 2 пъти годишно по 1 месец.  А и с 50те лв месечно ми остават пари за какво да ги дам. Или напълно да променя начина на вазстановяване, включвайки глутамин креатин аминокиселини

Честно, четейки поста ти не разбрах какво искаш да те посъветваме, защото аз останах с впечатлението, че по-скоро ти трябва да ни посъветваш за да можем да прогресираме като теб :wink: .

11.05.06
15:30

Е мерси!;-) Еми да остана на този режим на възстановяване. Да го променя като добавя нещо или напълно да го променя ? ;-) Защото от мненията които изчетох предварително, останах с впечетление че повечето не ползват протеин за възстановяване след тренировка, ами например само амино креатин глутамин. Та да променям отчасти(ако да-как?) да променя изцяло(ако да пак как ?) или да остана на този възстановителен режим?  ;-)

12.05.06
22:30

как реши че с тоя Whey Gainer си качил “за 5 седмици качих 4 кг чиста мускулна маса” :?:  :?:  :?:  :?:
пък и каква е връзката на темата ти с раздела в които си я сложил ?

12.05.06
23:29

Не съм казал с какво сам ги качил нали? Само казах че е факт. Не мисля че си ти човека който трябва да ми държи сметка, като реши някои с права да я махне ще го направи. Ти като какъв се явяваш в цялата работа не ми е ясно, или просто реши да се обадиш. :?:

13.05.06
00:11

И кое пък не е в раздела, питам просто с какво да възстановя по-добре за мускулна маса, нали ? Може да не е 100% за раздела, ама ако се огледаш в тоя форум малко са темите точно отговарящи на разделите. Оценявам желанието ти да се заяждаш. Ама вземи тая енергия я използвай в положителна насока  :?

13.05.06
00:15

Повечето теми отговарят на разделите си... къде видя теми които да не отговарят и да не са преместени?

13.05.06
10:39

Е недей така е. Мн ясно, че има, все пак няма безгрешни хора.
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=15667
Тази намерих в 1вата минута от търсенето си. Ако ми кажеш как се връзва разширеният стомах с темата “Общти теми за тренировки и упражнения” бих се зарадвал. Че и модератор е пост-вал в темата, и тя не е преместена. Абсолютно не с цел да се заяждам, но само защото ме пита каде имало такава тема.. заради това ;-) Нищо лично.

13.05.06
10:56

[quote author=“StronG_BoY”]Не съм казал с какво сам ги качил нали? Само казах че е факт. Не мисля че си ти човека който трябва да ми държи сметка, като реши някои с права да я махне ще го направи. Ти като какъв се явяваш в цялата работа не ми е ясно, или просто реши да се обадиш. :?:

Ако исках да се заяждам щях да те почна от “ГРАДЕН КОЖ”...
“Не съм казал с какво сам ги качил нали?”
“За сега пия протейн Whey 100%(Има и амино с разклонена верига) декстроза и Whey Gainer(с глутамин креатин)
И съм доволен за 5 седмици качих 4 кг чиста мускулна маса”
ми това за теб ако не е казване какво взимаш...здраве да е  :twisted:  :P :lol:  8)  :o

13.05.06
11:04

Ау горкия. Идват ми едни неща да ти кажа. И мн бих се зарадвал да те светна. Но не мисля че за това е направен форума, иначе с удоволствие :evil:  :twisted:  :P :x :shock:  :D :)  :lol:  :wink: И бих желал някой да изтрие тази тема, заради абсолютно безсмислените постоев в нея. И да я пусна на ново че да има някой да ме посаветва, не да избива комплекси ! ;-)

13.05.06
11:09

еми светни ме на ЛС ...ще ми е интересно  :wink:

13.05.06
11:46

Ей сега.
И бих желал някой да изтрие тази тема, заради абсолютно безсмислените постоев в нея. И да я пусна на ново че да има някой да ме посаветва, не да избива комплекси !;-)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1