Хранене и кожни проблеми?

12.05.06
11:26

Имам следното питане към Вас - някой имал ли е кожни проблеми вследствие на диетата? За мен това си е жива алергия, но докторите са ужасно некомпетентни или не им се занимава. Периодично кожата на лицето ми става много суха и се лющи, лицето ми се подува цялото а как боли - просто не мога да опиша.Ходих при няколко “специалисти” уж дерматолози. Изписваха ми само разни скъпи кремове и витамини а подобрение - никакво.Едната даже ми твърдеше че било от компютъра - да ама не - толкова години вече работя с компютър а и сега съм с LCD монитор - просто няма как. Вече не знам какво да правя.Ползвам само сапун и шампоан за бебета. Опитвам се да се храня здравословно. На НВД съм и имам следните три подозрения:
- има някакви препарати в цитрусите на пазара /мия ги старателно значи не е нещо по кората а вътре/
- повечко нитрати с зеленчуците - вижда ми се много вероятно и не виждам решение, защото моите са още в много ранен етап
- много се ядосах като разбрах с какво обработват пилешкото месо. Ще пиша по подробно нещо което научих съвсем наскоро. Първо искам да го проверя...
Някакви други предположения? Не ползвам никакви химии...
Вие как се храните и от къде си купувате продуктите?
П.С. Не ползвам козметични продукти защото ме е страх. Единствено пяна за бръснене на Астера без ментол-ползвам я от години.И не мисля, че ми липсват витамини или минерали при голямото количество зеления, която поглъщам :) До скоро взимах и мултивитамини и минерали - за сега спрях за всеки случай.

значи и аз имах същия проблем може би само е бил в малко по малка степен. Обърни внимание на aftershav-а който употребяваш вероятно в него има много спирт. Вземи си на Nivea балсама който е за след бръснене тоя белия. Вземи си мултивитамини и мениерали препоръчвам ти на Universal Dayly Formula 100tab 24лв по 1 таб ла ден доста игодно излизат. Вземи си още витамин Ц взимай от него 1000мг сутрин и 1000мг вечер по време на ядене. Още си вземи и нощен крем на Deva за лице с coensime Q10. Пробвай така както ти казах вземи си ги тия неща още на 1-вия месец ще усетиш ефекта при мен на 2-рия месец вече направо нямах никакви проблеми.

12.05.06
20:00

О... кофти гърч. Правилно си се насочил, мисли какво в ежедневието ти може да прави проблема.

Не става много ясно какво точно ти има. Като акне и те боли от гной ли, или е нещо по друго...

Търси още “спецове”, няма само @-ма дерматолози в бизнеса... :D

Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1