WHEY 4000 WEIGHT GAINER въпрос ?

IN

12.05.06
22:41

взел си такъв гайнър ама съм много несериозен и го пия когато ми скимне , вместо 20 мин след , 20 мин преди тренировка (а й нямам време много)
може ли да има отрицателен ефект за здравето ми и изобщо какъв ще е ефекта

12.05.06
22:43

Отрицателен ефект ще има само върху джоба ти...

Все някакъв ефект ще има от този гейнър, но той ще е мн по силен ако го вземаш както е редно.

Толкова ли е трудно да го вземаш когато трябва вместо когато ти падне?

IN

12.05.06
22:51

еми просто нямам време да го бъркам, а в по-големи количества дали може да се прави , тоест примерно за целия ден да си направя на едно място или няма да стане

12.05.06
22:54

Няма проблем... само ако го правиш с мляко примерно както аз го правя внимавай да не прокисне в жегите.

Аз сутрин си разтварям 3-4 дози 100% Whey и ги слагам в колата... като изляза ако нямам време да се храня вкарвам един шейк и така...

IN

12.05.06
22:57

нямаш представа колко ми помогна  :wink:

12.05.06
23:00

Форума е затова да си помагаме един на друг. Кой с каквото може ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1