чувствам се мн зле

JI

13.05.06
07:17

На нвд съм и напрао се чувствам като парцал целя да смъквам по 1 кг на седмица за първите 5 дни смъкнах 1 ... Обаче имам чувството че съм изцеден като лимон мускулите ми вообще не изглеждат както гоато бях на ввд то ?
някакви кометри ?

13.05.06
12:05

И аз съм така.Няма начин,ще търпиш ако искаш добри резултати.Като минеш на рбр ще се оправят нещата.
Бтв,аз имам още месец и половина диета.

RE

13.05.06
12:39

Size , ако това си ти на аватара защо ти е НДВ, ако мога да попитам ?Според мен няаш нужда.

13.05.06
13:41

JiVk0 не ти ли се струват множко 1 кг на седмица ?

13.05.06
14:21

[quote author=“x_3_mar”]JiVk0 не ти ли се струват множко 1 кг на седмица ?

НЕ, това е в ранките на нормалното.
Иначе се свиква с това състояние.Аз вече съм 4 месец на НВД ама де да свалях като него по 1кило на седмица отдавна щях да съм го спрял :lol:

13.05.06
14:39

[quote author=“x_3_mar”]JiVk0 не ти ли се струват множко 1 кг на седмица ?

Аз свалях по толкова - 12 кг за 12 седмици. Всъщност, 11 за 10, последния го свалях 2 - 3 седмици ;) Това е максимума според мен, но зависи колко имаш да сваляш. То първата седмица се сваля повече вода, отколкото мазнини.
Понякога и аз нямах много сила, но наистина, трябват малко жертви ;) Като видиш да ти се очертават плочките, мотивацията става по - силна ;)
Може да съкратиш обема на тренировката, ако нямаш енергия.

13.05.06
15:32

От 10 януари до 10 април някъде и аз свалих толкова по кило на седмица тоест 12 общо... без да ми е паднала силата... дори леко се покачи :) 1 кило на седмица  си е нормално...

13.05.06
16:57

На нвд съм и напрао се чувствам като парцал целя да смъквам по 1 кг на седмица за първите 5 дни смъкнах 1 ... Обаче имам чувството че съм изцеден като лимон мускулите ми вообще не изглеждат както гоато бях на ввд то ?
някакви кометри ?

Яж повече месо, сигурен ли си че не гладуваш прекалено?

13.05.06
17:01

[quote author=“realityman”]Size , ако това си ти на аватара защо ти е НДВ, ако мога да попитам ?Според мен няаш нужда.

Аз съм,на тази снимка изглеждам слабичък,но имам да свалям килограми.Виж(ако искаш) в темата за снимки се вижда добре положението какво е.За сега си ми харесва масата,искам да изчистя ,за да се види къде да наблегна догодина.

JI

13.05.06
19:56

а имали ли сте това гадно чувство че мускулите ви са сякаш по плоски
тоест не са така пълни с енергия и набъбналио като при ввд то ?

13.05.06
20:14

Това е нормално... прави зареждащ ден от време на време..

17.05.06
13:10

[quote author=“emzo”][quote author=“x_3_mar”]JiVk0 не ти ли се струват множко 1 кг на седмица ?

Иначе се свиква с това състояние.Аз вече съм 4 месец на НВД ама де да свалях като него по 1кило на седмица отдавна щях да съм го спрял :lol:

Не виждам нищо нормално! Свалят се по 250 ГРАМА на седмица!
Колкото до единия бързо свален килограм  - това е заради стреса, а не е един килограм мазнина ;)

Отпадналост - ами зареждай с въглехидрати, на амеба ли искаш да заприличаш?

17.05.06
13:57

[quote author=”Питона”][quote author=“emzo”][quote author=“x_3_mar”]JiVk0 не ти ли се струват множко 1 кг на седмица ?

Колкото до единия бързо свален килограм  - това е заради стреса, а не е един килограм мазнина ;)

Нямам опит с НВД, но все пак примерно 12 кг за  10,5 месеца не е ли твърде бавно :roll: ?

17.05.06
19:47

[quote author=“red”][quote author=”Питона”][quote author=“emzo”][quote author=“x_3_mar”]JiVk0 не ти ли се струват множко 1 кг на седмица ?

Нямам опит с НВД, но все пак примерно 12 кг за  10,5 месеца не е ли твърде бавно :roll: ?

Бавно но славно.  :wink:

И аз съм на това мнение. изобщо не ми се струва малко. Даже не виждам, защо гледате само килаграмите. Покрай тях има толкова много по-важни неща които са даже по значително. От рода на мускулна маса и куп други екстир дето са в графата ‘кръвна картина’.

Работата е малко...: Нострадин Ходжа тъкмо научил магаресто си да не яде, и то взело че умряло...  :wink:

18.05.06
11:26

[quote author=“tpd”][quote author=“red”][quote author=”Питона”][quote author=“emzo”][quote author=“x_3_mar”]JiVk0 не ти ли се струват множко 1 кг на седмица ?

Бавно но славно.  :wink:

И аз съм на това мнение. изобщо не ми се струва малко. Даже не виждам, защо гледате само килаграмите. Покрай тях има толкова много по-важни неща които са даже по значително. От рода на мускулна маса и куп други екстир дето са в графата ‘кръвна картина’.

Работата е малко...: Нострадин Ходжа тъкмо научил магаресто си да не яде, и то взело че умряло...  :wink:

Значи имах в предвид да си почти една година на НВД е много изтощително физически и психически , а и това значи , че през това време не можеш да качваш.  :roll:

18.05.06
20:39

[quote author=“kao”]От 10 януари до 10 април някъде и аз свалих толкова по кило на седмица тоест 12 общо... без да ми е паднала силата... дори леко се покачи :) 1 кило на седмица  си е нормално...

Аз така свалих доста, без да се натягам или преуморявам

18.05.06
21:45

И аз съм свалил 2 кила за 2 седмици.В началото бях леко в шок,но сега се чувствам доста по-добре.Много е важно по време на нвд да се увеличи съна колкото се може повече.При мен помогна.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1