форум

Темата е заключена.

13.05.06
21:54

нека всеки каже кой форум му допада повече

Тази анкета до голяма степен губи смисъла си при положение, че двата форума обхващат различни теми, които не са сравними и съответно преценката на потребителя трябва да е по-скоро субективна, кой повече му допада като структура/визия.

13.05.06
22:21

[quote author=“dimitar.mihaylov”]Тази анкета до голяма степен губи смисъла си при положение, че двата форума обхващат различни теми, които не са сравними и съответно преценката на потребителя трябва да е по-скоро субективна, кой повече му допада като структура/визия.

da има нещо такова пък и gohard e po-нов форума и по-малко хора има . Но в единия повече се говори за забранени работи и някои затова не го харесват

Според мен всеки е преценил за себе си в какво да наблегне по отношение на своето развитие - хранителни добавки, забранени медикаменти, тежки тренировки, аеробика или нещо друго. Затова и създадохме gohard, за да може да са по-самостоятелни областите и групирането на интересите да стане по-удобно за потребителите.

14.05.06
09:03

именно но има хора които не удобряват забранените медикаменти например и не одобряват GoHard .  :?

zweio

14.05.06
09:39

Аз съм за форум без табу теми.  :evil:  ГоХард е по-близо до това, въпреки че и там има цензура.

Тази анкета е безсмислена. Първо, такава анкета, съпоставяща два форума не се пуска в единият от двата, защото той се явява страна по нея, а в сайт. А ако все пак има различие на потребители? Тези, които посещават предимно другият форум, няма да гласуват тук.
Второ, става дума за физическо ПРЕХВЪРЛЯНЕ на част от нещата от един форум в друг, не за демокрация или за самостоятелни решения на различни екипи, като единият е решил да премахне, а другият - въпреки това да остави някои раздели. Всъщност на практика вторият форум представлява прехвърлена информация от първия и интересът към стероидите след прехвърлянето там далеч не е толкова голям, колкото беше тук, нито има същите измерения.
Трето, не му е времето, нито мястото на такова обсъждане. Нито пък са достатъчно запознатите с това какво всъщност се случва хора, че да дават оценка.
Поради тези причини заключвам темата.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1