какво ще кажите!

13.05.06
23:05

здравей те... аз сам на 17 год 180 жисок и 103 кг... от една година ходя на фитнес...искам да отслабна.. мислех да си вземам CARNITENE I FAT-BURNER ама родителите ми неми позволиха..и на мен немисе взима6е много щото после като спра може да сужалявам адски много........ако може някои който е вземал тея двете суставки дами кажи после като ги спра дали ще напулнея много повече ?
какво ще кажите за тази диета....... с нея трябва да пия и тези две добавки..ама за първо време ще сам без добавки...

ЗАКУСКА
Купа овесени ядки или 4 варени яйца(без жълтък)
1 плод
ОБЯД
200гр пилешко или риба
зелена салата(маруля,зеле,моркови)
ВЕЧЕРЯ
200гр пилешко или риба
зелена салата

На мене неми харесва много много ама ще я пробвам може и да добавя и кисело мляко.....искам и да ви попитам ориз ако вмъкна....(ако може дами кажите как даго направя тоя ориз да го зготвя )
за малко да забравя 3-ти в седмицата ходя на фитнес по 30 мин бягане след тренировка...кажете кое е по добре бягане или колелото?
чакам мнението ви!!!

PS

14.05.06
00:41

като въглехидратни стойности е добра мисля но това ядене е адски малко за един трениращ човек...според мен много мускулна маса ще изгубиш...пробвай да ядеш на по-малки порций но например в 5-6 ядения дневно  :P

14.05.06
10:15

[quote author=“psixar”]като въглехидратни стойности е добра мисля но това ядене е адски малко за един трениращ човек...според мен много мускулна маса ще изгубиш...пробвай да ядеш на по-малки порций но например в 5-6 ядения дневно  :P

да ама 4овека иска да отслабне не да пази мускули доколото разбирам.Важен също е и приема на вода и часът на вечерното хранене обърни внимание на тях

14.05.06
14:45

а мерси че ме подсети ...до колко часа трябва да сам вечерал..... някои ми казват до 4 4аса?? така ли е? да искам да отслабна.... ми аз мисля и кум 2-3 часа да хапна по една ябулка или някув зеленчук.....
кво мислите дали ще мога да отслабна!!

14.05.06
14:49

може и в 10 да ядеш за последно,важното е да не оставаш гладен и да наблягаш на белтъци вечер.Ще отслабнеш ако ядеш по-малко отколкото на тялото му е необходимо,как да ти кажа сега,тая ябълка няма да ти прецака режима,можеш да си я хапваш.

14.05.06
14:52

безлтъци значи яйца нали ?
кажете ако вземам и тея две добавки... после като ги спра ще надебелея ли отново ? ако не спирам фитнеса !!1

14.05.06
14:53

пак забравих да ви питам... може ли да си взема черен хляб???

14.05.06
15:57

[quote author=“evgeni_88”]пак забравих да ви питам... може ли да си взема черен хляб???

Ех по-спокойно,бе човек!
Не разбирай диетата като пълен глад !
Да може да си вземеш черен хлаб,ако си добре със стомаха разбирасе ;)
Ти си 103 кг,така че на ден са ти нужни около 2500-2600 калории
Направи ги да приемаш около 2200-2300 калории на ден или по-малко(зависи как се чувстваш)
и си готов,само гледай и източника на храна
Препоръчвам ти повреме на каквато и да е диета да избягваш сладкото,белия хляб и безалкохолните напитки,а другото с мярка(т.е яж често,но здравословно) не да се тъпчеш до припадък :)

14.05.06
16:35

[quote author=“evgeni_88”]здравей те... аз сам на 17 год 180 жисок и 103 кг... от една година ходя на фитнес...искам да отслабна.. мислех да си вземам CARNITENE I FAT-BURNER ама родителите ми неми позволиха..и на мен немисе взима6е много щото после като спра може да сужалявам адски много........ако може някои който е вземал тея двете суставки дами кажи после като ги спра дали ще напулнея много повече ?
какво ще кажите за тази диета....... с нея трябва да пия и тези две добавки..ама за първо време ще сам без добавки...

ЗАКУСКА
Купа овесени ядки или 4 варени яйца(без жълтък)
1 плод
ОБЯД
200гр пилешко или риба
зелена салата(маруля,зеле,моркови)
ВЕЧЕРЯ
200гр пилешко или риба
зелена салата

На мене неми харесва много много ама ще я пробвам може и да добавя и кисело мляко.....искам и да ви попитам ориз ако вмъкна....(ако може дами кажите как даго направя тоя ориз да го зготвя )
за малко да забравя 3-ти в седмицата ходя на фитнес по 30 мин бягане след тренировка...кажете кое е по добре бягане или колелото?
чакам мнението ви!!!

Ако си напипаш правилното хранене и тренировки ще смъкваш стабилно и за постоянно без добавки/примерно 1.5кг на 7 дена, а след  по по малко.

Хранирелния ти режим ми севижда доста беден на хран. съставки. Опитай да обогятяваш. И според мен е грешка да не приемаш никкви бавни въглехидрати. Картофим, ориз,  овесени и пшеничени ядки и т<н<

Количеството да не е голямо но ги приемай, иначе щя измъчиш тялото а разултат в отслабването няма да има.

Отначалото може и да нямаш резултати, докато се опитваш да направиш добър режи; и да натрупаш повечко опит, но много внимавай да не правиш сериозни грешки, защото може сериозно да се увредиш с някоя идиотска дието

Чети повечко и успех.

14.05.06
18:09

ми кажете какво друго да добавя и каде да го добавя?
ако добавя ориз в обяда какво ще кажите ?? (ама кажете как да го зготвя щото незнам как?!!!
или ако има някои да ми предложи друга диета !!!  :o

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1