инфо за две добавки.

13.05.06
23:21

искам да ви попитам за страничните ефекти на FAT-BURNER I L-CARNITINA [дано правилно да сам ги написал) ..само да кажа че сам с високо крувно  :cry: 
помагат ли за свалянето на КГ ..а после като ги прем качват ли се (двойно)  :roll:  :roll:  :roll:

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 16:29.

Нямат никакви странични ефекти, спокойно. Помагат горе долу, но се иска диета и кардио тренировки. Като ги спреш все тая.. няма йо-йо ефект.

13.05.06
23:56

значи да неси тровя живота с тях!!  :lol:  :lol:  :lol:

Не съм казал, че не помагат, а че не са основното в свалянето на телесни мазнини и не са толкова силни за да имат обратен ефект при спирането си.

14.05.06
00:25

а добре ..грешно сам те разбрал

GA

18.05.06
17:13

[quote author=“evgeni_88”]а добре ..грешно сам те разбрал

8) Пи4 аз съм 17 и имам по висока кръвно и пия Super Fat Burners na American Muscle i няма никакви странични ефекти но трябжа и да тренира и да спазва6 някакъв хранителен режим за да има ефект:D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1