Стероиден Цикъл

Темата е заключена.
AR

14.05.06
11:58

Информация за мен :
70килограма/181 см. / 18 години
Обиколка бицепс - 38см.
Питам се при усилени тренировки с килограми и прием на
Бианабол(Дианабол) - 20мг/дневно
DECA DURABOLIN - 150-300 мг/дневно
(150 в първите 2 седмици, една по 200, след това 1седмица по 300мг/ден).
Цикъла който обмислям е с продължителност 8 седмици. при среден прием на Бианабол 25 мг.
Сега, четох много за възможните странични ефекти от поредица е@books в .pdf и напълно осъзнавам риска. Просто се чудех какво трябва да имам в предвид при приема, в смисъл - аз не очаквам да израствам повече от 1,81см. При този цикъл :

[img]http://destarchive.hit.bg/cycle.JPG[ /img]  :!: vanisher

Тренирам усилено и искам да постигна по големи ръце.
Стажа ми е приблизително вече 9 месеца.
Тренирах предимно от лег и това се отрази отрицателно на бицепса който изостана през зимата - сега наваксвам с много тежест и равномерни претоварвания.
От лег вдигам 95 и си правя по 4 сета х 5 повдигания.
Просто искам да кача размера в ръцете а според прочетеното досега разбирам че точно в бицепса имам много потенциал.
Приемах суплементи цяла година :
Изпил съм близо 4 кутии Pro 90 GOld (но след като разбрах истината го спрях), пия креатин Нутрим монохидрат 120гр, Цяла зима си взимах Л-Глутамин на НУтрим.
Искам да знам - ако някой има представа каква ще е цената на Бианабола и какво трябва да имам в предвид - някой който го е взимал да ми даде някакъв съвет.
Искрени благодарности колеги :)

IN

14.05.06
12:02

Братле нарушил си толкова много правила че направо...пусни си темата в www.gohard.org/forum и не пускай изображения в поста си

Пусни темата си тук - http://www.gohard.org/forum/viewforum.php?f=18 Тази я заключвам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1