НВД

15.05.06
18:51

Такам... Значи аз съм на 16г,тежа 78кила и съм висок 185см.Искам да изчистя малко за лятото но без да губя мускулна маса(колкото е възможно).Ето това НВД си измислих но мисля че не съм го направил много добро защото нямам опит в това ...  :) Така че моля кажете където съм згрешил да поправя ако някое ядене не си е на мястото или напълно трябва да се изклиучи .. казваите  :D Също така искам да попитам какво трябва да правя за да не губя много мускулна маса при кардиото .. да пия таурин или .. нз  :?  :) Аиде казваите какво мислите и благодаря предварително  :wink:  :roll:

http://images06.snimka.bg/000679705.jpg

15.05.06
19:18

Махни Нутрим продуктите, не съдържат това, което пише. На практика сметките ти с тях са грешни.

15.05.06
19:24

А стига бре ... на мене ми казаха че от българските това били наи добрите ??!??  :?  :(  :cry:
Ем сега немога .. да ги махна те вече са наполвина празни .. ще ги сварша и тогава ... кажете се пак и за нвд-то кфо мислите де

Поне ако пиеш Нутрим гледай да е или рано сутрин или след трен!

Какъв е плода?
Овесените ядки ги сложи след плода.
Въглехидратите от зеленчуците може да не ги броиш, тъй като са влакнини и не се усвояват от тялото.

15.05.06
19:54

[quote author=“manson”]Овесените ядки ги сложи след плода.

Това е невъзможно ... :) или трябва да махна месото или ... нз немога да ям месо на училиште :)

А относно протеинчетата .. нз ко не им харесвате е :) аз съм чувал мн добри думи за тях но явно не е така .... :) та .. това което ми казваш да напрая немам и идея как ще стане ... стаа ми каша в главата напрао .. ако го пия само сутрин и вечет .. мн от протеините се губят .. :)

Три момчета правиха изследвания на Про Голд - излезе 47% белтъчно съдържание и ако вземеш по-леко овкусяван протеин ще усетиш вкус на соя....

В тези протеини има прости въглехидрати, които веднага спират спират липолизата, т.е. работят против теб!

За другото щом не ти е възможно ок. Не се сетих че си на даскало.

15.05.06
22:22

Ем да не че не ми е възможно друго но нека свърши този .. препоръчаи ми някоя друга марка .. и плс кажете нещо за НВД-то дее ..  :(

15.05.06
23:09

от опит бих ти препорачал Мусаши или универсал добри и дават ефект ползвал сам продуктите  и на двете фирми

16.05.06
07:30

Ахамз .. океи значи като сваршат Нутрим-а ... ще си зема от тях

КАЖЕТЕ НЕЩО И ЗА НВД-ТО ДЕ ..... ДОБЪР ЛИ Е ??? ДА ГО ПОЧВАМ ЛИ ?? :(  :?

PS

16.05.06
14:02

според мене е супер...почваи го... 8)

16.05.06
16:36

ам и кога трябва да правя зареждащ ден ... и какъф е тоя ден .. нищо не мога да разбера от написаното в форума :)

PS

16.05.06
17:00

Когато си на диета доста време организма привиква към приеманата храна. Тук е идва зареждащия ден чиято функцията е да залъже организма че диетата вече е свършила за да започне той отново да гори мазнини...
приемат се повече въглехидрати(сложни) по 3 за 1кг телесно тегло  :wink:

25.05.06
20:00

[quote author=“psixar”]Когато си на диета доста време организма привиква към приеманата храна. Тук е идва зареждащия ден чиято функцията е да залъже организма че диетата вече е свършила за да започне той отново да гори мазнини...

През колко време е хубаво да се прави зареждащ ден?

PS

26.05.06
00:52

[quote author=“Imevlado”][quote author=“psixar”]Когато си на диета доста време организма привиква към приеманата храна. Тук е идва зареждащия ден чиято функцията е да залъже организма че диетата вече е свършила за да започне той отново да гори мазнини...

През колко време е хубаво да се прави зареждащ ден?

ми незнам...всеки различно..аз в седмица..или на 10 дни...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1