Natural Sterol Complex или креатин и аминокиселини

16.05.06
08:40

Какво ще ми препоръчате да си взема - Natural Sterol Complex на Universal със някакъв протеин или креатин и аминокиселини?

16.05.06
17:45

[quote author=“STOHI”]Какво ще ми препоръчате да си взема - Natural Sterol Complex на Universal със някакъв протеин или креатин и аминокиселини?

Креатин+протеин.Стерола е добър избор,но е прекалено скъп и трябва да изпиеш доста кутии за да усетиш ефект.Ако комбинираш креатина със глутамин и таурин+протеина става супер комбинация.

Стаж, годинки, първи път с добавките ли ти е?

Най-добре ми звучи креатин и протеин

16.05.06
21:20

Досега не съм чул някой да го хвали този стерол...

16.05.06
21:23

За мен  старите и изпитани комбинаций като Протеин + Креатин + Глутамин + Таурин си е наи  добре . В итерес на истината има и някои нови продукти които са добри ма .......

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1