зареждащия ден в НВД

16.05.06
10:24

въпроса ми е за зареждащия ден в НВД - калорийния баланс отрицателен ли трябва да е пак ?
протеина в тоя ден трябва да 2 на кг а въглехидрати и мазнини да дават по равно от останалите калории нали ? - поправете ме ако грешно съм разбрал .
също и на колко дена трябва да правя такъв ден ... и като цяло не ми е напълно ясен смсъла му , някой може ли да обясни .
мерси

16.05.06
12:45

[quote author=“Flipside”]въпроса ми е за зареждащия ден в НВД - калорийния баланс отрицателен ли трябва да е пак ?
протеина в тоя ден трябва да 2 на кг а въглехидрати и мазнини да дават по равно от останалите калории нали ? - поправете ме ако грешно съм разбрал .
също и на колко дена трябва да правя такъв ден ... и като цяло не ми е напълно ясен смсъла му , някой може ли да обясни .
мерси

Виж тук: http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=15762

16.05.06
16:34

няма смислен отговор в оная тема която ми даваш ...
някой друг ще каже ли нещо

PS

16.05.06
17:01

Когато си на диета доста време организма привиква към приеманата храна. Тук е идва зареждащия ден чиято функцията е да залъже организма че диетата вече е свършила за да започне той отново да гори мазнини...
приемат се повече въглехидрати(сложни) по 3 за 1кг телесно тегло  :wink:

16.05.06
17:35

Аз на всеки 2 седмици 2 дни ям каквото ми душа иска (без сладки работи)

17.05.06
14:17

а калорийният баланс отрицателен ли трябва да остане ?
на колко време е най-добре да се прави зареждащ ден ?
аз не бързам , имам да свалям малко , само да е с възможно най-малка загуба на мускулна маса

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1