Едно интересно въпросче

16.05.06
20:29

Момчета само да питам едно въпросче за което не е ставало въпрос до сега :D (ако е ставало само кажете каде да го намеря в форума и не отговаряйте). А ето го и въпроса - като съм на НВД след бягането сутрин трябва ли (и може ли) да се приема прост въглехидрат за запълване на нуждите в мускула? (кажете и колко ако трябва)
МЕРСИ

16.05.06
20:42

[quote author=“BMW”]Момчета само да питам едно въпросче за което не е ставало въпрос до сега :D (ако е ставало само кажете каде да го намеря в форума и не отговаряйте). А ето го и въпроса - като съм на НВД след бягането сутрин трябва ли (и може ли) да се приема прост въглехидрат за запълване на нуждите в мускула? (кажете и колко ако трябва)
МЕРСИ

Спорд мен прост не. Но бавен задъмжително. Количеството е спордзависи

16.05.06
21:27

Според мен - след кардиото трябва да има белтъчно хранене и след 40-60мин комплескни въглехидрати.

16.05.06
21:30

[quote author=“emzo”]Според мен - след кардиото трябва да има белтъчно хранене и след 40-60мин комплескни въглехидрати.

:!:  :!:  :!:

17.05.06
14:41

Добре де ама ако трябва да се приемат някви въглехидрати(доколкото знам :?  ) те трябва да са първи преди протеина.А и искам само да допълня че преди кардиото вземам около 4,5гр. амино(което е около 2 дози) и не е ли добре веднага след него още една(около2,3гр.) което смятам че ще даде достатъчно аминоси за запълване на мускула :D
Проблемат е дали освен аминосите 45-60мин. след кардиото да взема некви въглехидрати :?:

DA

18.05.06
10:13

[quote author=“emzo”]Според мен - след кардиото трябва да има белтъчно хранене и след 40-60мин комплескни въглехидрати.

А можеш ли да ми кажеш жв кои храни има комплексни въглехидрати?

[quote author=“dasdas”]А можеш ли да ми кажеш жв кои храни има комплексни въглехидрати?

картофи, ориз, пълнозърнест хляб, царевица .. предимно храни съдържащи въглехидрати, но не-сладки. има и изключения разбира се :)

18.05.06
15:53

От ваште отговори си направих само един извод- кардио>>аминоси(веднага)>>въглехидрати(45-60мин.)>>протеин(30-45мин. след въглехидратите) :idea:
Ако някой иска да ме поправи да действа :P

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1