Какъв Пируват да взема???

16.05.06
23:20

преди една седмица си поръчах СК3 от bodybuilding.com и днес го получих и си казах че няма да е лошо да взема и един пируват. проблемът е че не знам кой защото не разбирам нищо от марките. някой ще може ли да ме насочи по въпроса???
а и някой които го е ползвал може ли да каже какъв е бил ефекта?

и според вас л-карнитин + СК3 + пируват много ли ще е???  :D

KO

17.05.06
21:35

няма значение, щом е от бб.ком начи е хубаво... Оптимум, Унивърсъл, Уидър”с, абе сичко е хубаво там.. Според мен комбинацията е добра ама ги зимай постепенно, примерно първия месец ЛК и Пируват и втория включи и СК3.. нещо такова.. помисли

18.05.06
02:15

да мерси за съвета

честно казано кантара показва вече по малко и съм много доволна. за момента пия само карнитин и СК3, и мисля да включа пируват след 2 седмици някъде, когато започне да ми свършва карнитина
100% трябва да има ефект

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1