17.05.06
11:12
Прочетох доста интересни неща за този нов метод за отслабване и изхвърляне на токсини от тялото.. Всъщност услугата предлага:
Пускат се едновременно 3 сауни:
1. Парна - премхва токсините, отваря порите и има всички предимства на парната баня.
2. Инфрачервена - топлината прониква в дълбочина и се изгарят около 1000 калории за 30 мин.
3. Вибромасаж - подобрява циркулацията и за стоя на течности, което е едно от най-важните неща в борбата с целулита.
Мисля, че е доста добро, ако найстина тези неща са верни ;)
Ако някой има повече информация за цени и салони за красота в който се предлага тази услуга моля да ми каже :) Благодаря предварително!
[quote author=“Engel”]Прочетох доста интересни неща за този нов метод за отслабване и изхвърляне на токсини от тялото.. Всъщност услугата предлага:
Пускат се едновременно 3 сауни:
1. Парна - премхва токсините, отваря порите и има всички предимства на парната баня.
2. Инфрачервена - топлината прониква в дълбочина и се изгарят около 1000 калории за 30 мин.
3. Вибромасаж - подобрява циркулацията и за стоя на течности, което е едно от най-важните неща в борбата с целулита.
Мисля, че е доста добро, ако найстина тези неща са верни ;)
Ако някой има повече информация за цени и салони за красота в който се предлага тази услуга моля да ми каже :) Благодаря предварително!
А колко по добре щеше да бъде ако просто бягахме през ден по 40 минутки за бягане :)
П.С. и нещо му нямам много доверие на това
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече