гръбначно изкривяване

VE

17.05.06
11:33

Имам гръбначно изкривяване и ми трябва квалифицирана помощ за да го коригирам(трайно). Може ли някой да ми препоръча клиника или специалист в София където да отида? Аз се разтърсих в интернет и това което ми се стори най-добро е системата “Pettibon”, при която се носят леки тежести.. 
(ето линк ако някой се интересува:  http://www.pettiboninstitute.org/system/index.php)
Дали има такова нещо в София?

Не знам дали това е форумът ли разделът, където да питам за това. Ще се радвам на всякакви линкове и съвети
мерси предварително

17.05.06
11:55

Ами аз преди няколко години изнасях един доклад на една научна конференция, за заболяванията в училищна възраст и работех с 22 училище. За гръбначните изкривявания като наи-сериозен проблем ме пратиха при една лекарка която не и помня името но мога да ти обясня в коя болница работи.  Или направо отиди да питаш в 22 училище в лекарския кабинет... Останах със много добро впечатление от нея!

VE

17.05.06
13:17

http://www.worldchiropracticalliance.org/tcj/2000/jan/jan2000pettibon.htm
В този сайт има ВСИЧКО за гръбначни изкривявания!!! По мое мнение, най-научно обоснования материал изобщо на тази тема! лошото е че не е систематизирана информацията, тя е под формата на статии написани от различни доктори..
Много ми се ще да имам достъп до такъв вид лечение!
Все още чакам препоръки и линкове!
А за тази лекарка, кажи моля те къде работи. Ако попитам в 22-ро ще ми кажат ли как се казва? Можеш ли да ми кажеш по подробно как работи тя?

17.05.06
19:42

[quote author=“vector”][url]
А за тази лекарка, кажи моля те къде работи. Ако попитам в 22-ро ще ми кажат ли как се казва? Можеш ли да ми кажеш по подробно как работи тя?

Значи чупих се да си търся записките за тоя доклад и нищо не намерих!
Ще се опитам да ти обясня до колкото мога. От 22-ро и НДК като тръгнеш по тая голямата улица ли е булевард ли е :)  към Южния парк на не повече от 300-400 в ляво има една болница там е! Има даже спирка на трамвая.
Няма начин да не знаят в 22-ро как се казва. Наи-малкото в записките им ще го пише

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1