Kачване на маса

RA

17.05.06
12:05

Здравейте!!!
Искам да попитам следното: Може ли някои компетентен по темата да ми изгради режим за правилно и здравословно хранене с цел качване на обща маса???
В момента тренирам само в кащи , демек лицеви, коремни, с пружуни, на лостове също ходя , но по рядко поради липса на свободно време.
висок сам 175, тежа 62кг, 20год.
Целта ми е да натрупам малко маса преди да вляза в зала, мисля че така е по-добре за мене , а и ефекта в последствие .Ако бъркам моля поправетеме!?
А относно темата ми , за предпочитене ли е да почна да взимам от сега някакви гейнери или да почна с тях когато тръгна и в залата?
Благодаря ви предварително

17.05.06
12:49

[quote author=“RamM”]Здравейте!!!
Искам да попитам следното: Може ли някои компетентен по темата да ми изгради режим за правилно и здравословно хранене с цел качване на обща маса???
В момента тренирам само в кащи , демек лицеви, коремни, с пружуни, на лостове също ходя , но по рядко поради липса на свободно време.
висок сам 175, тежа 62кг, 20год.
Целта ми е да натрупам малко маса преди да вляза в зала, мисля че така е по-добре за мене , а и ефекта в последствие .Ако бъркам моля поправетеме!?
А относно темата ми , за предпочитене ли е да почна да взимам от сега някакви гейнери или да почна с тях когато тръгна и в залата?
Благодаря ви предварително

Абсолютно правилно си се ориентирал, и за тренировките и за храненето! Прочети в сайта като за начало всички раздели...

RA

17.05.06
13:16

Имали някаде в саита примерни готови режими? Ако има дайте линк

RA

17.05.06
15:21

А да допълня относно темата ми...
Ям почти всякакви видове храни, така че ако някой се навие да ми направи хранителен режим може да слага от всичко

HA

17.05.06
21:12

и аз търсих в сайта обаче готов хранителен режим неможах да намеря...така че и на мен ми трябва ( както на колегата)...и аз като него тежа 62 кг..180 висок...16 години
ако някой има желание моля да напише един хр режим или може и линк
аз просто незнам къде да търся  :oops:

SO

17.05.06
22:04

Мисля че никой няма да седне да ви пише режими,така че си направете сами.Аз ви препоръчвам да изровите някой от старите теми и да го поправите според вашия случай,след това го постнете за да го разгледат и по компетентните и ако трябва да се коригира.
по-здрави

18.05.06
03:02

Хранителни режими дал господ. Само някой трябва да се разтърси из форума :wink:

19.05.06
16:24

[quote author=“happy666”]и аз търсих в сайта обаче готов хранителен режим неможах да намеря...така че и на мен ми трябва ( както на колегата)...и аз като него тежа 62 кг..180 висок...16 години
ако някой има желание моля да напише един хр режим или може и линк
аз просто незнам къде да търся  :oops:

Ами ето ти хранителен режим ядеш 5 пъти на ден храни от сорта на месо,извара,яица,млечни продукти,бобови..смесени със храни от сорта на ориз,картофи,овесени ядки,хляб..Това е общо взето.

21.05.06
18:56

Най - добре е веднага да почнеш с залата (едновременно с храненето) не чакаи да “трупаш маса и след тва да ходиш в залата” Мускулите се правят в залата и на масата едновременно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1