Овесените ядки

18.05.06
06:56

Въпроса ми е само 1 :) неможах да намеря отговор в форума за това ... :) НЕ МЕ УПРЕКВАИТЕ !! просто не намерих ... може и да го е имало но .. както и да е та значи да питам могали сутринта в 7:20 да си сложа в едно шишенце фини овесени ядки + 15г. протеин и пряасно мляко и да ги изпия в 9:30 на училище .. губи ли се ефекта ? Протеина ще си е същия ли още :) мерси

18.05.06
10:18

може да . според мен няма да има проблем .

19.05.06
06:44

Мерси :)

FI

19.05.06
17:42

Ако питаш мен, в тая жега дето се задава може това в шишето да се вкисне. По-добре сипи в шишето протеина и ядките и в даскало си купи мляко и прелей на място.

RE

19.05.06
18:04

[quote author=“filatov”]Ако питаш мен, в тая жега дето се задава може това в шишето да се вкисне. По-добре сипи в шишето протеина и ядките и в даскало си купи мляко и прелей на място.

или само протеин и ядки и си готов.

19.05.06
21:12

протеин ако държиш повече от 15 мин разтворен в каквото и да е било, по-добре да го хвърляш ;). наистина по-удачно е после да наливаш млякото[/img]

19.05.06
22:23

Е не ми се рови, но поне на 2-3 места във форума други хора са писали, че протеина може да седи цял ден разтворен и нищо му няма. Не искам да се заяждам само се чудя на кого да вярвам.  :?

SO

19.05.06
23:18

Аз пък мога да изровя 10 мнения че протеина се вкисва, за по сигурно си го пия веднага  :)

PS

20.05.06
00:18

Пробвай...може да развалиш 10тина грама протеин но ще е за благото на форума  :D

20.05.06
07:03

Как да пробва? Да го държи във вода и после да направим от онея изследвания в ХЕИ? :P Не знам дали се вкисва, но се разпада до толкова, че да е неизползваем. И логично - то си е полуразградена храна, а какво спомага доразграждането - светлина, вода, топлина. А пък и в пластмасова бутилка... В една от книжките на нутрим някой беше задал въпрос дали може да си прави шейка вечерта и да го пие сутринта и му отговориха, че така просто ще направи среда благоприятна за микроби  :lol:

20.05.06
10:06

Ахам .. мерси на всички за мненията .. но реших сега почнах ново НВД ... http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=16317 :) и мисля че е по добре да се приемат белтъците без протеин на прах .. а само от продукти защото така поне знаеш че наистина ядеш белтъчини .. :) вие не мислите ли така ? Вече като почна за маса .. тогава ще пия .. :) кажете си мнението и за режима ?? мерси

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1