18.05.06
11:02
Възможно ли е от натоварването в залата да ми се спука капиляр в очите,може да ви звучи глупаво но сношти имах нещо червено в окото ама малко такова и днеска гледам станало много по голямо много хора ми казаха че може да е от напрягането вав залата.......възможно ли е???? :(
18.05.06
12:14
Имаш ли очила? Възможно е да е от фитнеса. За хората, които имат очила (късогледите хора) има опасност от отлепване на ретината - в окото, ако се напъват с големи тежести. В началото започват да виждат звездички покрай тях, много е страшно това състояние.Като се отлепи ретината не виждаш нищо, нищооо. Напълно сляп оставаш за цял живот. Отлепената ретина не се възстановява с операция и хората остават инвалиди. Аз съм цайсат и много внимавам с тижестите :!: Най - добре иди на очен лекар и той ще ти помогне :!: :idea: :idea: :wink:
Т`ва е засега. Успех !
18.05.06
13:31
Вътрешноочното налягане се повишава и явно се е спукал няко кръвоносен съд.
Това става най вече при клек, тяга, наклонена лежанка и някой лег преси.
18.05.06
15:07
[quote author=“ivailo.sabev”]Имаш ли очила? Възможно е да е от фитнеса. За хората, които имат очила (късогледите хора) има опасност от отлепване на ретината - в окото, ако се напъват с големи тежести. В началото започват да виждат звездички покрай тях, много е страшно това състояние.Като се отлепи ретината не виждаш нищо, нищооо. Напълно сляп оставаш за цял живот. Отлепената ретина не се възстановява с операция и хората остават инвалиди. Аз съм цайсат и много внимавам с тижестите :!: Най - добре иди на очен лекар и той ще ти помогне :!: :idea: :idea: :wink:
Т`ва е засега. Успех !
Лек ти ма уби!!!! Стига бре ходих на лекар лекарката каза че ми нема ни6то напално здраво добичве сам само ми предпис акапки за о4ите твае било сажсем малко капиляр4е и е в бялото на окото ми,ни6то ми нямало :)))
18.05.06
16:13
супер тогава