Възможно ли е??

18.05.06
11:02

Възможно ли е от натоварването в залата да ми се спука капиляр в очите,може да ви звучи глупаво но сношти имах нещо червено в окото ама малко такова и днеска гледам станало много по голямо много хора ми казаха че може да е от напрягането вав залата.......възможно ли е????  :(

18.05.06
12:14

Имаш ли очила? Възможно е да е от фитнеса. За хората, които имат очила (късогледите хора) има опасност от отлепване на ретината - в окото, ако се напъват с големи тежести. В началото започват да виждат звездички покрай тях, много е страшно това състояние.Като се отлепи ретината не виждаш нищо, нищооо. Напълно сляп оставаш за цял живот. Отлепената ретина не се възстановява с операция и хората остават инвалиди. Аз съм цайсат и много внимавам с тижестите :!: Най - добре иди на очен лекар и той ще ти помогне :!:  :idea:  :idea:  :wink:
Т`ва е засега. Успех !

RE

18.05.06
13:31

Вътрешноочното налягане се повишава и явно се е спукал няко кръвоносен съд.
Това става най вече при клек, тяга, наклонена лежанка  и някой лег преси.

18.05.06
15:07

[quote author=“ivailo.sabev”]Имаш ли очила? Възможно е да е от фитнеса. За хората, които имат очила (късогледите хора) има опасност от отлепване на ретината - в окото, ако се напъват с големи тежести. В началото започват да виждат звездички покрай тях, много е страшно това състояние.Като се отлепи ретината не виждаш нищо, нищооо. Напълно сляп оставаш за цял живот. Отлепената ретина не се възстановява с операция и хората остават инвалиди. Аз съм цайсат и много внимавам с тижестите :!: Най - добре иди на очен лекар и той ще ти помогне :!:  :idea:  :idea:  :wink:
Т`ва е засега. Успех !


Лек ти ма уби!!!! Стига бре ходих на лекар лекарката каза че ми нема ни6то напално здраво добичве сам само ми предпис акапки за о4ите твае било сажсем малко капиляр4е и е в бялото на окото ми,ни6то ми нямало :)))

18.05.06
16:13

супер тогава

18.05.06
21:00

Абсолютно възможно, аз колко съм пукал на максове.....

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1