Добре ли е ако:

18.05.06
12:27

-след силова тренировка често получавам мускулна треска.Това добре ли е или трябва да се избягва?Уж загрявам сравнително добре, но понякога оставам изненадан след няколко часа...Има ли начин по-бързо да отмине ефекта на мускулната треска?Освен взимането на аспирин?
-понеже ми се налага много да вървя и понякога го правя доста бързо и дълго,сърдечната ми дейност се ускорява и доста добре се потя /нямам проблеми със сърцето/,взимам термогенен бърнер.Това може ли да се смята за ефективно аеробно упражнение?И каква трябва да бъде средната продължителност/разстояние ориентровъчно?Целта е изгаряне на мазнини.
Благодаря на всеки, който се отзове.

18.05.06
20:40

нормално е да иамш мускулна треска.след време няма да получаваш толкова лесно.не съм убеден, че аспирина помага кой знае колко, а и каквото и да е друго.
около 30-40 мин. се смята, че е оптималната кардио тренировка за сваляне.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1