Проблем при качване на маса

19.05.06
16:50

Висок съм 183см. Преди време (3-4-5 месеца) бях 72кг-ма. Корема ми беше стегнат, с нисък процент мазнини, но проблема е че бях слаб. Сега с наблягане на храната (белтъци и въглехидрати) качих до 78 кгма.. но стомаха ми видимо се омазни. Разбира се и като цяло се вижда прогрес.  По какъв начин мога да намаля подкожните мазнини около коремната област.

Приемам 2-4 пилешки пържоли, пуешко филе, мед след тренировка, риба в консерва, салати, хляб, на майка ми готвеното. Приемам по 45грама допълнително протеин. Пробвах с ниско количество въглехидрати, но нямах сила а и не се наяждах. Мазнините ги намалих до минимум.

Та как да стегна коремната област. Като седна на стол стомаха ми изглежда супер разплут. Страхувам се че от кардио тренировки ще сваля натрупаната маса, която за момента се опитвам да задържа :).

Благодаря предварително.

19.05.06
17:02

Ами без да се ограничиш в храната или увеличиш енергоразхода няма как да стане. Диета, или допълнително аеробика - сам избирай. Комбинацията от двете е най - бърза и ефективна ;)
П.П. Темата ти трябва да е в съседния раздел - ти питаш за режим за намаляване на теглото, доколкото разбрах, а тук се говори за качване. Така че я местя.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1