Nqkoi znae li kak se lekyvat strii?

Темата е заключена.

19.05.06
18:10

treniram ve4e ot nqkolko godini.Pil sum dosta ne6ta pove4eto razre6eni.Minalata zima bqx sprql za izvestno vreme i pootslabnax nqkolko kilograma,sled koeto po4nax da ptreniram i da piq kreatin po 5-10 grama na den.Imax dobur rust za moite razbiraniq dokato ne poglednax 4e e zapo4nala da mi izliza striq pod lqvoto ramo pod mi6nicata ave vuv vun6nata 4ast na gurdata.Malko se poopla6ix 4e to4no tam mi izliza a ot dqsno nqmax po princip dqsnata ruka mi e po-silna.Az produljix da treniram i striqta malko porastna.Sled tova pak prekusnax za nqkolko meseca i tazi zima pak vzex da treniram i da piq kreatin i striqta vze da se raz6irqvatrugna i po bicepsa a i na dqsnata ruka vze da mi izliza.Po princip i na gurba imam dosta strii no te sa mi ot puberteta.Edin 4ovek mi kaza 4e striite se poly4avali ot dve ne6ta-stres i xormonalen disbalans.Tova vqrno li e?Neznam dali e taka no mnogo vzex da se vprqgam za tiq strii i dori vzex da gi maja sus losion na Nivea za bremenni jeni i da piq Folieva kiselina po 1 xap4e na den ama ne pomaga.sled vsqka trenirovka stava po golqma i po bicepsa vzex da imam.Poznavam xora koito sa ka4ili po10 kilograma li4no teglo za nyla vreme a az sum ka4il ne pove4e ot 3-4 kilograma i to za nqkolko meseca.Neznam kakvo da pravq.Pomagaite ako znaete kak?

Петко К - пиши на кирилица. На въпросите ти е отговорено във форума, потърси малко.

LQ

19.05.06
18:30

Предлагам да погледнеш тук :
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/187/80/

П.С. Пиши на кирилица

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1