Глутамин

20.05.06
03:37

коя от трите марки бихте препоръчали :
JC - 100% Pure L-Glutamine
BioFit
P&B - Labs

20.05.06
09:55

[quote author=“Hristo”]коя от трите марки бихте препоръчали :
JC - 100% Pure L-Glutamine
BioFit
P&B - Labs

Biofit,разбира се,еми ти сам си прави изводите едната е немска,другите две български.

MU

29.05.06
23:17

Здравеите ,нов съм в занаята (ходя някъде от месец)тежа 100кг висок съм 1,72м .В фитнеса има едно момче което ми каза да взимам глутамин (било полезно)вярно имам нужда от хр.добавки ,но искам да питам тук какво представлява това и какъв му е ефекта ?Извинявам се че пиша в чъждата тема.

SP

29.05.06
23:19

[quote author=“MuTk0”]Здравеите ,нов съм в занаята (ходя някъде от месец)тежа 100кг висок съм 1,72м .В фитнеса има едно момче което ми каза да взимам глутамин (било полезно)вярно имам нужда от хр.добавки ,но искам да питам тук какво представлява това и какъв му е ефекта ?Извинявам се че пиша в чъждата тема.

:arrow: http://www.bb-team.org/stuff/

И първо изчети сайтa и темите из форума и после питай - така е най-рационално. :wink:

MU

29.05.06
23:36

Sportex мерси  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1