За заздравяване костите

JO

15.08.04
22:25

Знаете ли дали има препарат за заздравяване на костите?

15.08.04
22:30

[quote author=“jordan_mitkov”]Знаете ли дали има препарат за заздравяване на костите?

Ca 8)

15.08.04
22:36

Калции и магнезии можеш да пробваш. Има някакви разтворими хапове.

JO

16.08.04
08:59

аптеките ли да тарся калции и магнезии?
И знаете ли дали ZMA помага за костите?

Dokolkoto znam ima i hapcheta kombinirani Kalcii s witamin D za po dobro uswoqwane.Pitaj po aptekite.

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НЕ ПИШЕШ НАКИРИЛИЦА!!!

vanisher

16.08.04
16:05

[quote author=“jordan_mitkov”]аптеките ли да тарся калции и магнезии?
И знаете ли дали ZMA помага за костите?

ZMA е “минерално-анаболна” форула, целта на която е да стимулира производството на повече хормони, а не за заздравяване на костите.

16.08.04
16:13

За да бъдем по-точни, увеличава часта на свободен тестостерон и IGF-1 в кръвта, който при тежки тренировки спада. Има и доста добър ефект върху съня. Доказано е обаче, че при предозиране покачва риска от рак на простата. Ако някой, го взима и не си прави сметки колко Цинк взима с храната, е добре да го направи. Дозата не трябва да надхвърля повече от 100 мг. на ден.

Да се върнем и на темата за калция.
ZMA НЕ БИВА ДА СЕ ВЗИМА НА ПЪЛЕН СТОМАХ ИЛИ ЗАЕДНО С МЛЯКО ИЛИ ДРУГИ ПРОДУКТИ СЪДЪРЖАЩИ КАЛЦИИ.

16.08.04
17:50

[quote author=“mincho”]Да се върнем и на темата за калция.

Тук нестава дума, че някой ще взима ZMA.. Човека търси добавка за заздравяване на костите, а ZMA не е подходящ за тази цел.
Аз лично всеки ден ям кисело мляко, а и често в добавките също има калции. Изобщо млечните продукти съдържат доста калции. Направо съжалявам хората които немогат да понасят киселото мляко и са го изключили от менюто си :)

DN

16.08.04
22:44

zna4i naistina ima takiva preparati i te se prodavat v aptekite struvat 10 leva vatre sa 60 xap4eta vzema se po edno na den ili dve ne moje da ti navredi to e kalcii magnezii i vitamin D az sam pil takiva dosta dalgo i da ti kaga mnogo pomagat Kato otide6 v aptekata prosto iskai kalcii s vitamin D are uspex

SORRY 4E NE PI6A NA KIRILICA AMA MI E PRECAKAN FLEXTYPE-A A ZA DA SE OPRAVI TRIABVALO DA SI PREINSTALIRAM WINDOYSA

Като пишеш мнение има опция “КРЕДОР” и от ляво на този надпис има да си избереш БГ,БП,УС. Огледай се малко като пишеш мнение.

vanisher

JO

17.08.04
11:55

благодаря на всички

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1