20.05.06
18:19
Искам да ви питам дали ще ми навреди нещо или има някави ... нз някви гадни неща да ми се случат .. да спра да раста и тн ... Моля ви се кажете .. да си продължавам ли заличката и нвд-то или да спирам ... малак ли съм още ??? (на 16г съм пак казвам ...мерси предварително :( правя го като анкета и моля повече хора да отговорят щото ще се побаркам .. :cry: ако трябва да спра ...
20.05.06
18:48
заключена (Sourcemag)
xaxa :P :P :P :P
Виж сега темата “Вреден ли е фитнсът за младежи” или “Казаха ми че ще спра да раста,ако тренирам” е дискутирана хиляди пъти.До колкото разбрах ти имаш желание и не искаш да спираш,така че не виждам за какво се шашкаш.Не си нито пърия който тренира от 16 годишна възраст нито последния !
20.05.06
19:20
Няма нищо лошо в хранителния режим само да е правилен :wink:
20.05.06
19:21
Заглавието на темата е различно от въпроса на анкетата. За НВД може би си малък, но за тренировки и хранителен режим не си.
20.05.06
20:11
[quote author=“HELL2HEAVEN”]Заглавието на темата е различно от въпроса на анкетата. За НВД може би си малък, но за тренировки и хранителен режим не си.
според мен и за НВД не си малък зависи колко излишни мазнини имаш
хич не си малак.тренирай си и не се притеснявай :D наистина ли имаш нужда от нвд?ако си доста затлъстял го почвай и не отлагаи :)
Еми чесно да ви кажа .. вчера и аз това мислих ... и нз .. имам съсем малко мазнини а мускулната ми маса не е много ... как мислите че е по добре .. ся 1-во да направя за маса .. и след това за чистене или .. ?
ПС>ако някои може да ми каже колко протеин въглехидрат мазнини и калории на кг трябва да ям за този режим за качване на маса (даже името не му знам :? нещо от сорта ВВД ли беше :) )
Аиде мерси предваротелно
21.05.06
11:20
лято е по добре се изчисти зимата се занимавай с качване
21.05.06
16:39
Изобщо не си малък!
През лятото се премахват телесните мазнини/изчистване/, а през зимата се натрупва мускулна маса.
Аз съм на 14 и се занимавам редовно с фитнес вече 3 месеца, пък ти си на 16 и питаш. Колкото по отрано почнеш толкова по-добре :wink:
бтв Какво е НВД :?
23.05.06
22:46
[quote author=“EmZvr”]Аз съм на 14 и се занимавам редовно с фитнес вече 3 месеца, пък ти си на 16 и питаш. Колкото по отрано почнеш толкова по-добре :wink:
Ниско въглехидратна диета,т.е приема на въглехидрати за деня е много занижен.
23.05.06
22:55
[quote author=“EmZvr”]Аз съм на 14 и се занимавам редовно с фитнес вече 3 месеца, пък ти си на 16 и питаш. Колкото по отрано почнеш толкова по-добре :wink:
Точно щото си на 14 не се зказвай толкова сигурно за неща, от които още нямаш идея.
Абе един човек според мен няма да му дойде зле да има някаква мярка в хран режи; още от бебе.... :lol:
Тъй де, като си на 16 да не трябва да ядеш каквито и боклуци ти паднат.
Но в същото време не трябва да се ходи в крайности на сериозни ограничения откъм КАЧЕСТВЕНИ хран, вещ.
24.05.06
16:40
Много странна анкета си пуснал :roll:
Не си малак .давай смело.Точно сега ти е времето.Аз съжалявам , че не почнах още по рано , вече сам на 27 :?
02.06.06
17:25
Лично аз бих препоръчал хранителен режим особенно нисковъглехидратен да се спазва след достигане на цялостно развитие на тялото понеже в периода си на естественния си разстеж то(тялото) има нужда от енергия и съставки за да се изгради според генетиката ни.Ако бях млад бих правил маса, а след това бих се орелефявал чрез НВД.
Мерси за отговорите ! :) точно това мисля и аз да направя както е казал иван :) Сега си почвам режимче за маса .. немам намерение скоро да чистя :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече