16г Фитнес,НВД

20.05.06
18:19

Искам да ви питам дали ще ми навреди нещо или има някави ... нз някви гадни неща да ми се случат .. да спра да раста и тн ... Моля ви се кажете .. да си продължавам ли заличката и нвд-то или да спирам ... малак ли съм още ??? (на 16г съм пак казвам ...мерси предварително  :( правя го като анкета и моля повече хора да отговорят щото ще се побаркам ..  :cry: ако трябва да спра ...

Sourcemag

20.05.06
18:48

заключена (Sourcemag)
xaxa :P :P :P :P
Виж сега темата “Вреден ли е фитнсът за младежи” или “Казаха ми че ще спра да раста,ако тренирам” е дискутирана хиляди пъти.До колкото разбрах ти имаш желание и не искаш да спираш,така че не виждам за какво се шашкаш.Не си нито пърия който тренира от 16 годишна възраст нито последния !

20.05.06
19:11

Ахам .. ам не по конкретно мисълта мие за хранителните режими ... :)

Sourcemag

20.05.06
19:20

Няма нищо лошо в хранителния режим само да е правилен  :wink:

20.05.06
19:21

Заглавието на темата е различно от въпроса на анкетата. За НВД може би си малък, но за тренировки и хранителен режим не си.

20.05.06
20:11

[quote author=“HELL2HEAVEN”]Заглавието на темата е различно от въпроса на анкетата. За НВД може би си малък, но за тренировки и хранителен режим не си.

според мен и за НВД не си малък зависи колко излишни мазнини имаш

21.05.06
07:44

хич не си малак.тренирай си и не се притеснявай :D наистина ли имаш нужда от нвд?ако си доста затлъстял го почвай и не отлагаи  :)

21.05.06
09:41

Еми чесно да ви кажа .. вчера и аз това мислих ... и нз .. имам съсем малко мазнини а мускулната ми маса не е много ... как мислите че е по добре .. ся 1-во да направя за маса .. и след това за чистене или .. ?

ПС>ако някои може да ми каже колко протеин въглехидрат мазнини и калории на кг трябва да ям за този режим за качване на маса (даже името не му знам  :? нещо от сорта ВВД ли беше  :) )

Аиде мерси предваротелно

SeLeCt

21.05.06
11:20

лято е по добре се изчисти зимата се занимавай с качване

DO

21.05.06
16:39

Изобщо не си малък!
През лятото се премахват телесните мазнини/изчистване/, а през зимата се натрупва мускулна маса.

23.05.06
22:42

Аз съм на 14 и се занимавам редовно с фитнес вече 3 месеца, пък ти си на 16 и питаш. Колкото по отрано почнеш толкова по-добре  :wink:
бтв Какво е НВД  :?

23.05.06
22:46

[quote author=“EmZvr”]Аз съм на 14 и се занимавам редовно с фитнес вече 3 месеца, пък ти си на 16 и питаш. Колкото по отрано почнеш толкова по-добре  :wink:

Ниско въглехидратна диета,т.е приема на въглехидрати за деня е много занижен.

Sportex

23.05.06
22:55

[quote author=“EmZvr”]Аз съм на 14 и се занимавам редовно с фитнес вече 3 месеца, пък ти си на 16 и питаш. Колкото по отрано почнеш толкова по-добре  :wink:

Точно щото си на 14 не се зказвай толкова сигурно за неща, от които още нямаш идея.

23.05.06
23:15

Абе един човек според мен няма да му дойде зле да има някаква мярка в хран режи; още от бебе....  :lol:

Тъй де, като си на 16 да не трябва да ядеш каквито и боклуци ти паднат.

Но в същото време не трябва да се ходи в крайности на сериозни ограничения откъм КАЧЕСТВЕНИ хран, вещ.

RE

24.05.06
16:40

Много странна анкета си пуснал  :roll:

Не си малак .давай смело.Точно сега ти е времето.Аз съжалявам , че не почнах още по рано , вече сам на 27 :?

28.05.06
17:35

Правилния хранителен режим може и да се спазва от 10 години

01.06.06
20:23

ем аз също съм на 16 и също сега (Лятото) съм на НВД

Лично аз бих препоръчал хранителен режим особенно нисковъглехидратен да се спазва след достигане на цялостно развитие на тялото понеже в периода си на естественния си разстеж то(тялото) има нужда от енергия и съставки за да се изгради според генетиката ни.Ако бях млад бих правил маса, а след това бих се орелефявал чрез НВД.

02.06.06
19:18

Мерси за отговорите ! :) точно това мисля и аз да направя както е казал иван :) Сега си почвам режимче за маса .. немам намерение скоро да чистя :)

03.06.06
21:46

Аз по принцип тренирам от 12 но не с претоварване в началния период

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1