Съвет???

21.05.06
13:33

Тежа 117кг. висок съм 181см. посъветвайте ме какво по-точно да започна да взимам аз съм се насочил към едно нещо но то май влиза в областа на забранените вещества а незнам позволено ли е да го напиша тук? Кажете може ли да го напиша тук и да ме посаветвате какво да правя. (да започна с него или да се насоча към препоръчаните от вас препарати) Педварително благодаря! :lol:

21.05.06
13:43

Правилен хранителен режим ! От това имаш нужда.Излишните килограми се свалят бързо, добавките ги остави като остане малко или влезеш в застой. :wink:

21.05.06
15:51

Ако имаш въпроси за “забранени в-ва” вече ги преместиха в другия форум на http://www.gohard.org/forum/viewforum.php?f=18 :wink:

21.05.06
19:24

emzo аз спазвам едно нвд измислено от мен гледам да ям различни неща бедни на въглехидрати даже съм намалил въглехидратие под 1гр/кг и на всеки седми ден мисля да ги отроявам незнам точно как се наричаше това 3гр/кг въглехидрати,ходя на фитнес и ще започна да тичам. Какво ще кажеш? Добре ли е или? посаветваи ме нещо.Pls… :o

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1