Протеин богат на въглехидрати

21.05.06
18:34

Здравейте, въпросът ми е за протеина, и по точно казаха ми да взимам някакъв със съдържание на повече въглехидрати (ок 70 %), а аз сега взимам БиоТех супер ВПЦ, който е 23 % въглехидрати. Кажете някаква марка и вид какъвто да си купя, с по богато съдържание на виглехидрати. Казаха ми и че имало и друг вариант - да смесвам ВПЦ-то който е с високо съд. на протеини + този със високо на въглехидрати. Помагайте, но ако може по скоро че да съм наясно утре какъв да си купя, щото моя ми свършва. Мерси  :)

21.05.06
18:56

[quote author=“MemphyS”]Здравейте, въпросът ми е за протеина, и по точно казаха ми да взимам някакъв със съдържание на повече въглехидрати (ок 70 %), а аз сега взимам БиоТех супер ВПЦ, който е 23 % въглехидрати. Кажете някаква марка и вид какъвто да си купя, с по богато съдържание на виглехидрати. Казаха ми и че имало и друг вариант - да смесвам ВПЦ-то който е с високо съд. на протеини + този със високо на въглехидрати. Помагайте, но ако може по скоро че да съм наясно утре какъв да си купя, щото моя ми свършва. Мерси  :)

Доколкото виждам искаш гейнър.Взимаш си на Biotech Super Gainer 4200 и супер ВПЦ-то и така караш.Гейнъра 30-40 мин преди трен а след трен впц + 1 лъжица от гейнъра.

21.05.06
18:56

На това му се вика гейнър: Universal - Mega Mass 3000, или някой от гейнърите на другите вносни марки ОН, Биотек, Сайтек, Дженесис и т.н.

21.05.06
21:36

ОК мерси за съветите, значи ще взема гейнър, значи долоклото разбирам 30 мин преди трен - 30гр, след трен 30 гр общо от ВПЦ и гейнъра, а сутрешните приеми 30 мин преди ядене остават ли, досега съм взимал ВПЦ-то всяка сутрин, сега гейнъра ли да взимам или да ги смесвам или пак само ВПЦ-то остава?

22.05.06
11:05

[quote author=“MemphyS”]ОК мерси за съветите, значи ще взема гейнър, значи долоклото разбирам 30 мин преди трен - 30гр, след трен 30 гр общо от ВПЦ и гейнъра, а сутрешните приеми 30 мин преди ядене остават ли, досега съм взимал ВПЦ-то всяка сутрин, сега гейнъра ли да взимам или да ги смесвам или пак само ВПЦ-то остава?

Преди трен само гейнъра,а след трен малко гейнър и повече 30 гр. ВПЦ. Сутрин само впц щом станеш.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1