Да споделя моята НВД

22.05.06
16:48

Здравейте,
доста почетох тук форумите преди да се хвана на хорото и въобще не вярвах да се получи, не само поради недоверието в диетите по принцип, а и поради това, че трябва да спазвам диета в работно време, както и че финансовият ефект от НВД можеше да бъде просто фалит:)
Ето какво прилагам от 1 месец и съм свалил 3-4 кила:
7.30 - кисела ябълка, киви или грейпфрут
10.00 - 50 гр. ядки - сурови фъстъци, суров белен слънчоглед, сурови орехи(не ме кефят много) или каквато и да е друга ядка - сурова. Леблебията не е ядка, не се лъжете:)
12.30 - пилешка пържола и шопска салата. При липса на пилешка пържола, ям някакво месо. Шопската понякога е подменям със зелена. Обяда по-скоро зависи от кръчмите и магазините, които са в близост до мен по това време на деня.
15.30 - Активия айран
19.00 - месо, зелена салата/шопска салата, белтъци от 1-2 яйца и сирене/кашкавал и 1 чаша бяло вино за разкош.
Правя кардио 2-3 пъти в седмицата, сутрин на гладно, като след това гледам 2 часа да не хапвам нищо.

Вечер ям също и гъби, маслини, млечна салата. Месото е всякакво - риби, пиле, свинско, агента доста изядох по Великден.
Предполагам, че привържениците на чистата НВД ще ме линчуват, но аз я съобразих с моите изисквания - да е максимално евтина, максимално вкусна и жена ми да не ме изгони от вкъщи, понеже и утежнявам домакинстовото:)
Очаквам коментари!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

22.05.06
17:06

Много малко калории като цяло и малко протеини. Иначе, другото си е нормално.

22.05.06
17:17

И аз ги смятах в началото и знам, че са малко, но се чувствам заситен по всяко време на деня.

22.05.06
19:54

[quote author=“johnsmith”] знам, че са малко, но се чувствам заситен по всяко време на деня.

Ето това е най-важното...щом се чувстваш заситен придържай се към нея !

23.05.06
14:37

Може ли да попитам за ръст и килограми,че да добия представа за какъв човек става дума :)

23.05.06
15:50

176,
килограмите са били някъде към 84-85(седмица-две преди великден), когато почнах да ги меря бяха 83, сега съм на една идея от 80.

psixar

23.05.06
15:51

[quote author=“djpetko”][quote author=“johnsmith”] знам, че са малко, но се чувствам заситен по всяко време на деня.

Ето това е най-важното...щом се чувстваш заситен придържай се към нея !

Верно ли това е важното?
Аз пък мислех че важното е да губиш килограми от мазнини а не от мускулна маса...
johnsmith включи още белтъчини...или си купи някакъв сурватъчен протеин...ако тренираш е задължително...
и сутрин...хубаво е след зелената ябълка да не ядеш 30 мин и да направиш тогава закуска...попринцип се яде кисел плод за да се даде старт на стомаха...така да го кажем
:roll:

23.05.06
16:26

Колко още белтък мислиш, че трябва да поемам, в какъв вид и кога?

KA

23.05.06
19:32

според мен + 200-300г извара през целия ден ще е много добре, а и не е скъпа...

psixar

24.05.06
11:28

[quote author=“Kasetofona”]според мен + 200-300г извара през целия ден ще е много добре, а и не е скъпа...

:!:  добра идея...и само да добавя...и фъстъка не е ядка...бобена култура е  :P

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1