23.05.06
00:13
Въпроса е следният :
Кое е за предпочитане пред Метандростенолон и бианабол?
Сега смятам за започна с стероиден цикъл от начално ниво, но изчетох само противоречиви мнения в полза и против двата.
18години/71кил/181см.
Целта ми е ясно - малко красива маса под капака.
Дека дураболина в комбинация с дианабола била добра за начална фаза. Говорих с един медик и той неведнъж ми намекна че преди 25 годишна възраст може да се очакват много и различни странични ефекти, а някой нелечими доживот. Сега според много наоколо просто приема на суплементи не е достатъчно за да палнеш организма за големи постижения. Аз нямам намериние да участвам в м.дународни или каквито и да било първенства, но тренирам сериозно и целенасочено и мисля че е време за следващото ниво.
Стаж имам може би 3 години. С тежести зимата се смачквах в ниските темератури. Имах периоди на базови упражнения и такива само с изолирани групи. Има много други въпроси от които има значение избора като храненето но в базовия вариант с прием на достатъчно въглехидрат и белтък, а и минералите просто си мисля кой е най-добрия вариант за начало. Целите са ми да кача килограмите до 75-80 което е напълно постижимо според това което четох, а в ръката да кача няколко сантиметра. Смятам да прибегна до тях защото просто разберете че нямам друго с което да излеза напред. Очаквам съдействие колеги. Който може нека се отзове така че да избегнем противоречията и да направим нещата максимално ясни за всички сега, а защо не и за тези които четат това в бъдеще.
Въпроса ми е :
Метандростенолон vs Дианабол.
Благодаря