23.05.06
09:36
ето какво съдържа една вафла боровец :wink:
енергйиност - 270 kcal
белтъчини - 3.1 g
мазнини - 15 g
въглехидрати - 31 g
та какво мислите дали е изгодно да папаме вафлички :roll: аз неискам да ставам дебел и мазен ..искам да качвам колкото се може по чисто...стават ли тия вафли за ММ.. ?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим23.05.06
10:11
НЕ!
23.05.06
11:01
Боровеца са мои хора 8)
Новата им вафла е много по-добра от старата, но все си е вафла - от нея се замазняава.
[quote author=“happy666”]
та какво мислите дали е изгодно да папаме вафлички :roll: аз неискам да ставам дебел и мазен ..искам да качвам колкото се може по чисто...
тогава не ти трябват никакви вафлички ;)
23.05.06
12:47
вафла фокус за мене е най-добрата
23.05.06
12:47
е жалко ...аз щото чета 30 g въглехидрати и си викам аз...по 5 ако ям на ден....150 g въглехидрати повече...ама май съм разсъждавал като първокласник :lol:
23.05.06
12:59
А това че са само захар и 30% вредни мазнини? :shock:
Тази вафличка можеш да я хапнеш единствено след тренировка. Въглехидратите в нея са прости за това. Иначе е много яка и сладка.
Като стана дума за най-яката вафла, за мене Nestle Lion King Size е ненадминат. :wink:
Като стана и дума за мазнини до колко гр. е добре да се държат те при дневното хранене ?
[quote author=“happy666”]ето какво съдържа една вафла боровец :wink:
енергйиност - 270 kcal
белтъчини - 3.1 g
мазнини - 15 g
въглехидрати - 31 g
та какво мислите дали е изгодно да папаме вафлички :roll: аз неискам да ставам дебел и мазен ..искам да качвам колкото се може по чисто...стават ли тия вафли за ММ.. ?
НЕ :!: Мен ако питаш бърз въглехидрат за мускулна маса изобщо не става.... /с изключение на някои опити за инсулинов шок... ама там едруга работа вече./
25.05.06
16:25
много много прекалено много мазнини
25.05.06
18:25
[quote author=“happy666”]е жалко ...аз щото чета 30 g въглехидрати и си викам аз...по 5 ако ям на ден....150 g въглехидрати повече...ама май съм разсъждавал като първокласник :lol:
http://www.sportpharma.ru/forum/images/smiles/sm_pack_1/sm108.gif Ще ми докараш някоя травма от смях.http://www.sportpharma.ru/forum/images/smiles/sm_pack_1/sm108.gif
http://www.sportpharma.ru/forum/images/smiles/sm_pack_1/sm108.gifhttp://www.sportpharma.ru/forum/images/smiles/sm_pack_1/sm108.gifhttp://www.sportpharma.ru/forum/images/smiles/sm_pack_1/sm108.gifhttp://www.sportpharma.ru/forum/images/smiles/sm_pack_1/sm108.gifhttp://www.sportpharma.ru/forum/images/smiles/sm_pack_1/sm108.gifhttp://www.sportpharma.ru/forum/images/smiles/sm_pack_1/sm108.gif
05.06.06
21:48
[quote author=“happy666”]ето какво съдържа една вафла боровец :wink:
енергйиност - 270 kcal
белтъчини - 3.1 g
мазнини - 15 g
въглехидрати - 31 g
само 6те ти кажа 4е съм 4увал по предаванията за фитнес културистите нари4ат сладкарските изделия забранена храна
Е аз работя там и ям по 10 вафли кажи речи..И не мога да кажа че се омазнявам ..ДА кача килограми и дума да не става...САмо от качествена храна която си нося съм имал ефект ..ОРиз картофи яйца такива работи ;)
Аз пък казвам ,че ако метаболизма е бърз и искаш маса си хапвай по някой друга фафла :),но ако си предразположен към пълненене тогава наистина не се препорачителни ;)
Я ми кажете какво става като ям фафли?
и Какво става като не ям?
06.06.06
14:22
Стефка юрка ли ви :)
Нии сме с приятели с нея ;)
Ако знаеш що не трябва да ги ям кажи да ги спирам ;)
за ЖЕНИ - тренировка + вафлички по секси формички
за МЪЖЕ- тренировка + вафлички големи килограми(както искате го интепретирайте) самоче сега е лято
[quote author=“Epoc”]
Ако знаеш що не трябва да ги ям кажи да ги спирам ;)
Примерно защото няма нищо полезно в тях :D Прости захари, наситени мазнини, мн. калории... Никъв смисъл от консумирането им - нито може да качваш мускули, нито да отслабваш с тях, но за сметка на това може да дебелееш :lol: Сега може и да не ти се отразява на пресата ама като пораснеш малко ще усетиш ефекта. Ако са ти без пари или ги скатаваш, по-добре ги продаваи и си купуваи свестна храна....
cleaner - аман напоследък от секси формички. Само че при нас не са формички а формища!!!
06.06.06
20:15
Чувал съм, че Христомир Христов доста обича вафли. Да ви кажа хич не ми изглежда мазен :wink:
06.06.06
21:37
[quote author=“x_3_mar”]
Никъв смисъл от консумирането им
Да бе. Това го обясни на човек, който обича сладкото. Аз по признцип лесно омазнявам ит въглехидрати и си позволявам много рядко. Примерно 1 път на 2 седмици като си угодя с някоя вафла, получавам някав оргазъм просто. Много е разтоварващи за психиката на човек, който живее на пиле, извара и риба тон.
[quote author=“filatov”][quote author=“x_3_mar”]
Никъв смисъл от консумирането им
Да бе. Това го обясни на човек, който обича сладкото. Аз по признцип лесно омазнявам ит въглехидрати и си позволявам много рядко. Примерно 1 път на 2 седмици като си угодя с някоя вафла, получавам някав оргазъм просто. Много е разтоварващи за психиката на човек, който живее на пиле, извара и риба тон.
Аз също си позволявам сладки работи даже сигурно повече и от теб. Но въпреки това смятам, че няма смисъл консумирането им. И все пак гледам да е или след тренировка или сутрин на гладно, да не омажем положението :lol:
аз пък есента и в началото на змата праскам по една опаковка :lol: боровец от тези които са 4 един час преди тренировка и ми идват много добре
от както се информирах за инсулина и хормона на растежа - вече няма да го правя :wink:
06.06.06
23:24
Абе хора май забравяте, че това е просто храна. И ще ви кажа че вафличките имат едно много важно свойство за тялото- ТЕ СА ВКУСНИ. Трябва да се тренира, трябва да с е яде здравословно, трябва да изглеждаме добре. Напълна съм съгласен. Ама от афли не се умира! Много се задълбочавате. Това е само спорт. Повечето тук не сме професионалисти. Така убивате удоволствието от спорта!!!!
не знам я ми кажете като си купите неска 1 вафла (Боровец аре) и после след 15 мин не ви ли се яде пак а ?Това тря като го почнеш и да не спираш да го ядеш . с 1 не става
Ххахах, верно е, това е като кока-колата :?
20.06.06
17:37
и като слънчогледовите семки и като обикновените семки ;)
20.06.06
19:48
ми ако си с бърз метаболизъм, наесен и зимата може да си набиваш и вафли, за да имаш повече енергия. Какво има в гейнерите ако не прости въглехидрати. Иначе за чисто качване не са добра идея.
20.06.06
21:07
Дабе ако ядеш една вафла и си омазнен необратимо :evil: Само не ставайте като женките дето са на диета цял живот не ядат сладко и такива си разни глупости.
Дали ще ядеш 1 или 10 вафли на ден си зависи какви са ти амбицийте в бодибилдинга. Ако ша са отказваш след 1 месец щот не ти е пораснала ръката с 10см или ще назобаш поради същата причина по-добре не се тормози изобщо дали ако издеш 1 вафла ще си прецакаш живота фатално. :twisted:
20.06.06
22:12
ами аз не се тормозя..просто искам да извличам максимума от всичко :wink:
02.08.06
11:37
Аз съм стигал до това да изям по 15 вафли в продължение на 4-5 дена... сега не ща да ги погледна и като си я сложа в устата ми се гади.А иначе качих 4кг, но те не се забелязват особенно.
02.08.06
14:14
аз по принцип преди тренировка 45 мин си пия шейк с протеин, 3 лъжици овесени ядки и 1 банан, но като отивам направо от работа в залата, пия протеина и ям една вафла морена макс. това за христомир е вярно, той ги препоръчва преди трнировка, ама вафлата да е с фъстъци и да не е много сладка за да не се вдига инсулина много.
02.08.06
14:21
Пичове много се вълнувате и притеснявате от тези вафли . Няма смисъл ,спокойно може да заредите с 1-2 вафли преди тренировка . :P
02.08.06
14:22
[quote author=“BIG PICHAGA”]Пичове много се вълнувате и притеснявате от тези вафли . Няма смисъл ,спокойно може да заредите с 1-2 вафли преди тренировка . :P
След - да, но не и преди :wink:
02.08.06
14:25
[quote author=“manson”][quote author=“BIG PICHAGA”]Пичове много се вълнувате и притеснявате от тези вафли . Няма смисъл ,спокойно може да заредите с 1-2 вафли преди тренировка . :P
След - да, но не и преди :wink:
Не е точно така ама хайде :D
Дори и Христомир Христов ги яде преди тренировка ,ако не вярваш можеш да отидеш да го питаш. :wink:
02.08.06
15:46
Ям по една кутия Вафли Боровец мисля да увелича броиката на кутиите даите ми съвет :?: :wink:
02.08.06
15:49
Пич , тая кутия на ден ли а ядеш ?
:shock: Да нямаш намерения да ставаш сумист. ? :P
02.08.06
16:15
Естествено че ще ги ограничиш. Не са полезна храна.
На мен всички вафли са ми безплатни, но пак се въздържам доста. Трябва и да се мисли, не само да се яде :wink:
мога да ви дам една мн добра при4ина да ги ядете... ВКУСНИ СА ! ... не е хубаво 4овек да става роб на маниите си...Се пак веднъж живеете ... или не? :lol: Ина4е и аз си тренирам здраво , но пък 4ак да си броя калориите айде стига глупости ! :?
03.08.06
11:58
Не можем непрекъснато да се храним по книги и таблици. :D
Аз пък съм на периоди... Когато реша да не ям - не ям, но има моменти(като сега) в които му отпускам края и си ям всичко :P Всичко е до цели и нагласа
По принцип съм на НВД и искам тая година да изкарам по добър релеф от друга година,ама точно днес съм малко болен...некаф вирус,на тренировка даже не отиодох и като ми “прещрака” нещо...сладоледец от оня с бисквитки ...”Митко вземи два...” :lol: ,всички ги знаете.Та думата ми е ,че според конституционалния тип,човек може сам да прецени,кога по колко да яде,не бива да се вманиачаваме толкоз,ама все пак това са празни калории и много файда от тях няма... :P
Поздрави
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече