23.05.06
16:23
Въпросът ми, както личи от заглавието, е относно едни странни червени точки, които имам по кожата си. Става въпрос за областта около трицепса, прасците и малко по бедрата. Не са релефни, за да са пъпки, не болят, не сърбят...нищо, освен че ги има. Интересното е, че ги има само там, където има и косми, например от вътрешната страна на ръката (тази, кяото е откъм тялото, когато са отпуснати ръцете), където нямам косми, там няма и такива точки. Нямам и по торса, нито по предмишниците или врата...
Имате ли предположение какво може да са, и как да бъдат премахнати? Дразнят ме, пък и са съществена пречка пред желанието ми да премахна космите, че ще стане много грозно ако ги има.
[quote author=“marzipan”]Въпросът ми, както личи от заглавието, е относно едни странни червени точки, които имам по кожата си. Става въпрос за областта около трицепса, прасците и малко по бедрата. Не са релефни, за да са пъпки, не болят, не сърбят...нищо, освен че ги има. Интересното е, че ги има само там, където има и косми, например от вътрешната страна на ръката (тази, кяото е откъм тялото, когато са отпуснати ръцете), където нямам косми, там няма и такива точки. Нямам и по торса, нито по предмишниците или врата...
Имате ли предположение какво може да са, и как да бъдат премахнати? Дразнят ме, пък и са съществена пречка пред желанието ми да премахна космите, че ще стане много грозно ако ги има.
И аз имам абсолютно същият проблем с червените точки само че по бедрата.Смятам скоро да отида на кола маска и както си написал ти ще е доста неприятно ако се запазят.Ако някой знае нещо по темата да пише
Абе и аз имам :) То май няма човек дето да няма. Междудругото аз си махнах космите на едно място където имах на ръката и от слънчевата светлина предполагам са се заличили...доста ламерски разсъждавам, но и аз нз кво е...
един приятел имаше същия проблем и отиде на лекар. тои му каза че било наследствено. тъй че вижте дали ги имат ваши братя/сестри/майки/бащи и може би това ще е обяснението
[quote author=“denimcho”]един приятел имаше същия проблем и отиде на лекар. тои му каза че било наследствено. тъй че вижте дали ги имат ваши братя/сестри/майки/бащи и може би това ще е обяснението
Абе тоя лекяр му е издрънкал първото което му е минало през главата, мен ако питаш... :wink:
Иначе и аз ги имам... сега май нямам никъде но абсолютно същото съм го забелязвал.
Мисля че се получава от определени неща в хрнителния режи; и е свързано с промени в тялото... Сякаш от пренапрягане и при кръвоуросяването на кожата нещо.... :lol: /гениално го казах :lol: /
Айде нищо ни няма :lol:
Абе не е от хранителния режим поне при мен, нито е наследствено !
Абе хванете тен и не си личи 8)
Ами аз тен имам, даже сериозен ;)
Не се напрагам (не тренирам от 2 месеца, основно за да мога да си вляза в костюма за бала), така че не е от това. Макар че може да са се появили по-рано...
Някой който има тоя проблем и се престраши за кола маска ад сподели набързо...а ако не го затруднява да ми драсне мейл или ЛС, че нямам ереме да следя форума много много...
едит:
Всъщност ей сега в банята погледнах и някак си са потъмняли, не са толкова ярки...горе долу както пъпчица “завяхва” и става от червена към лилаво-виолетова към цвета на кожата ....нещо такова...може би като се появи повечко слънце ще се поизчистят...освен да поживеем, за да видим не се сещам за друго.
24.05.06
11:46
аз знам попринцип че има червени бемки по кожата на някой хора :roll:
а иначе може просто косъма да ти расте под кожата да не може да излезе...при мен става на бедрата :x
26.05.06
23:35
Хора и аз ги имам по бедрата и прасците! Една приятелка дет завърши медицина ми беше казала че е някфа алергия от кучета. Ако съм имал приятели с кучета можело да е от тях, щот тва била некфа безобидна болест при кучетата и когато човек има контакт с такова куче му се появяват тия пъпки! Сигурно моге да се заличат с некъф крем ама незнам! Треа си доктор за тая работа! :D
26.05.06
23:57
Не бе стаа въпрос че ако кучето ти било болно от там незнам си кво при нас човекоподобните се появявал някъв обрив или алергия как искате го наричайте!