24.05.06
13:23
На 23 год. съм и работя във фирма до 7.30 вечер.Това както разбирате не ми позволява да ходя на фитнес редовно,затова си взех кростренажор удома Въпросът ми е,по колко време трябва да тренирам,колко пъти в седмицата са достатъчни,на каква степен трябва да го карам и какви храни да ям,като се има предвид че целя единствено стягане на фигурата,без отслабване.висока съм 1.70,тежа 52 кг.,много искам да доразвия прасеца си затова отскоро започнах да скачам на въженце вкъщи.Просто нямам време за фитнес(( Какво ще ме посъветвате!
Благодаря предварително! Нова съм,но вече разгледах повечето от темите,имате страхотен форум
25.05.06
13:13
Тренировката ще е добре да е 3-4 дни в седмицата.
Щом целиш стягане на мускулите и запазване на килограмите, намали въглехидратите и наблегни повече на белтъчините, защото точно те ще ти изградят мускулите.
Пии повече вода и вземай някакъв млвчно яйчен протеин или извара или половин коф.кисело мляко преди лягане да спреш разграждането на мускулите вечер.
Относно на каква степен:
да ти кажа най-добре е да е средно интензивна .
Да скачането на въже е добре за прасеца,а и за горене на калории,наблегни на правилното хранене избягвай въглехидратните храни след 6 и ако работата ти е свързана с напрежение намери начин да го избягваш и да разспускаш :)
[quote author=“ELEA”]На 23 год. съм и работя във фирма до 7.30 вечер.Това както разбирате не ми позволява да ходя на фитнес редовно,затова си взех кростренажор удома Въпросът ми е,по колко време трябва да тренирам,колко пъти в седмицата са достатъчни,на каква степен трябва да го карам и какви храни да ям,като се има предвид че целя единствено стягане на фигурата,без отслабване.висока съм 1.70,тежа 52 кг.,много искам да доразвия прасеца си затова отскоро започнах да скачам на въженце вкъщи.Просто нямам време за фитнес(( Какво ще ме посъветвате!
Благодаря предварително! Нова съм,но вече разгледах повечето от темите,имате страхотен форум
А тренировка сутрин и ефекта ще е по голям?
Вече се е разисквало как да се порави с тренажори и всякакви такива екстри, а това което трябва да направиш е да си регулираш храненето, от него идва всичко.
Успех