КРЕАТИН МОНОХИДРАТ!?

24.05.06
15:03

Значи преди седмица си взех на Сайтек креатин-монохидрат,обаче никога преди не сам си зимал добавки
и не разбирам пак и тая от магазина не ми обясни добре...та първите няколко дена го взимах само с вода
-гълтам една лъжица и после пия вода.

после са осетих и ми казаха че тоя тип креатин се взима с бързи въглехидрати и почнах да го зимам с мед
-гълтам една лъжица креатин и после лъжица мед(една две)

сега имам съмнения обаче че меда не се разтваря добре или нещо такова че не прая работата както трябва.

моля,кажете ми ТОЧНО как да го взимам тва нещо с мед?

24.05.06
15:04

Медът го разтвори в чаша с вода.

24.05.06
15:10

мерси за това разбра...обаче как ще е по-добре като разтворя медът в чашата да сложа ли вътре и креатина да стане бъркоч голям... :lol:  :lol: или креатина отделно да го зимам

24.05.06
15:19

[quote author=“G/Y/M/”]мерси за това разбра...обаче как ще е по-добре като разтворя медът в чашата да сложа ли вътре и креатина да стане бъркоч голям... :lol:  :lol: или креатина отделно да го зимам

Разтвори добре медът във водата, след това изсипи вътре креатина / 5гр./ и го изпии на равни глътки.Не е хубаво да престоява повече от 10-15 мин след разтварянето.

24.05.06
15:28

друг вариант е да пиеш креатина с някакъв натуране сок-например от грозде от касис от ябълка.Не е задължително да разтваряш креатина-във водата или направо в устата отива на едно и също място:) ;)

24.05.06
17:37

[quote author=“s1ck_boy”]друг вариант е да пиеш креатина с някакъв натуране сок-например от грозде от касис от ябълка.Не е задължително да разтваряш креатина-във водата или направо в устата отива на едно и също място:) ;)

Аз съм на същия принцип слагам креатина в устата(директно с лажицата без да го разтвара никъде)и след това пия натурален сок, хапвам блокче шоколад или мед и съм готов  :wink:

24.05.06
17:58

мерси на всички за съветите,значи смятам от следващият път с натурален сок да го пия...

а още един тъп върпос-с кола дали ще стане?щото 11гр въглехидрати на 100мл

24.05.06
19:55

ми като пиеш креатин изобщо не пии кола щото има кофеин в нея  :wink:

24.05.06
21:21

Със плодов сок и ако можеш добави таурин  :wink:

SP

24.05.06
21:24

Виж сега 2-3 секунди разлика няма. Кеф ти първо прости карбс(мед, декстроза, сок, вафла) и веднага креатина(ако искаш в устата или разтворен) или обратното. Нема значение.

30.05.06
23:56

абе разтваряй ктеатина във вода, пиеш и взимаш 2-3 лъжици мед и си готов :D

31.05.06
00:00

Креатин във вода не се разтваря ;) Най-удачно си остава да се слага в устата и след това мед или глюкоза кой каквото си пойска и каквото му харесва :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1