Замисляли ли сте се?

24.05.06
16:42

Навсякъде из форума става въпрос за различни марки суплементи. Всеки говори кои били най-добрите, най-насметка, какви резултати е постигнал, и т.н. Лошо няма. Така черпим опит един от друг…
Темата ми е свързана с…
Пример: Влиза нов потребител на форума, веднага пуска пост който гласи нещо от сорта:
“Здравейте Тренирам от 1 г. Има 80-100 лв. излишни искам да си взема някакви добавки за покачване на ММ.” – и се почват едни отговори…
Да обаче хора преди да купувате каквото и да били замислете се, че това са добавки и се вземат непрекъснато (не ме разбирайте буквално), така, че ако веднъж можете да дадете пари за скъпи суплементи, втори път ще можете ли, а постоянно? (Не пропагандирам за употребата на БГ суплементи!!!, понеже са най-евтини)
Все повече се убеждавам, че всичко е благодарение на храната, добрата тренировка и почивката. Всичко друго е…
:wink:

IN

24.05.06
16:46

Брато напълно си прав...е не че от суплементите няма ефект,но ако се храниш добре по 5 пъти на ден и спиш както трябва,не мисля че ти трябва нещо друго...

SO

24.05.06
16:49

Виж сега ако спрат да се пишат мнения от рода на :Препоръчайте ми;Кое по добро и т.н. форума ще замре. Освен това като казваш “храна” спокойно можеш да причислиш протеините и гейнърите към това понятие.Иначе като цяло съм съгласен с теб,само не мога да разбера защо е спамиш,като се има на предвид че темата за супрелементите и храната е дискутирана много пъти.

едит: И да добавя ,че според мен ако нямаш пари постоянно да взимаш добавки е по добре да си правиш “цикълчета” от време на време  за качване а през останалото време да се стремиш само с храна да поддържаш и евентуално надграждаш.

ZW

24.05.06
16:51

[quote author=“M16”]
Все повече се убеждавам, че всичко е благодарение на храната, добрата тренировка и почивката. Всичко друго е…
:wink:

Така е, те са важни. Има и още нещо важно ама го цензурираха в този форум.

Къде пък видя спам?

Суплементите не са задължителни, но някой живеем много активно а и имаме по-високи цели и се налага да ги използваме.

24.05.06
16:55

[quote author=“Sourcemag”] не мога да разбера защо е спамиш,като се има на предвид че темата за супрелементите и храната е дискутирана много пъти.

Не съм я намерил, ако ти имаш определелна тема дай линк уведоми модераторите и да затварят темата, няма проблем. ОК?
Целта ми беше не да наблегна на темата за “хранителните добавки или не”, а относно скъпите им цени.
Значачи продължавам с примера от по-горния си пост. Така тоя билдер има 80-100 лева и какво ще си вземе с тях. Нещо, скъпичко и като свърши какво ще прави, ще маха баници и кифли, те това ми беше мисълта, ако не сия схванал, де (щото май неси). Просто няма смисъл... :wink:

SO

24.05.06
17:03

1во успокой тона,нямам нищо против начина ти на мислене
2ро Това че един човек си взима нещо за 80-100 лева не означава че после “маха баници”
3то в почето случаи начинаещите които вземат някой протеин или гейнър обанадеждени от добрия резултат се мотивират още повече,което е добре!
4то Не е една темата,а в повечето  теми за хранителни добавки  се споменава”По добре наблегни на храненето” и като цяло е ясно ,че добрата храна е основа,след това са добавките  и т.н.

24.05.06
17:08

[quote author=“Sourcemag”]1во успокой тона,нямам нищо против начина ти на мислене
2ро Това че един човек си взима нещо за 80-100 лева не означава че после “маха баници”
3то в почето случаи начинаещите които вземат някой протеин или гейнър обанадеждени от добрия резултат се мотивират още повече,което е добре!
4то Не е една темата,а в повечето  теми за хранителни добавки  се споменава”По добре наблегни на храненето” и като цяло е ясно ,че добрата храна е основа,след това са добавките  и т.н.

1. Спокоен съм, не съм целял да те засегна или ала-бала  :wink:
2. За повчето момчета на по 16 години означава...
3. Лошо няма (но става така, че повече “зобят” отколкото тренират, е не всички де...)
4. Тук пак не си ме разбрал

Айде със здраве :wink:

SO

24.05.06
17:13

1во Радвам се!
2ро Аз съм на 16 и в момента имам 80-100 лева тая седмица ще си къпъвам гейнър на Ултимейт и мразя баници!
3то В този форум мисля че изобщо е забранено да се обсъжда зоба...
...както и да е явно достигнахме до извод че няма смисъл от темата ,но това не е мой проблем  :wink:
по-здрави

SP

24.05.06
17:34

Аз пък ще ти кажа, че всеки месец се появява тема, за това че от суплементите няма смисъл! :shock:  :x :x

SO

24.05.06
18:08

и това е поредната...

25.05.06
10:18

[quote author=“Sportex”]Аз пък ще ти кажа, че всеки месец се появява тема, за това че от суплементите няма смисъл! :shock:  :x :x

И двамата нищо не сте разбрали... :twisted:

SP

25.05.06
12:55

[quote author=“M16”][quote author=“Sportex”]Аз пък ще ти кажа, че всеки месец се появява тема, за това че от суплементите няма смисъл! :shock:  :x :x

Щом казваш... кажи какъв в смисъла на темата не е ли това, което написах?!!!?

Е толкова ли е голям проблемът? В момента само си чешите езиците. Като имате какво да пишете - пишете. Той не е казал, че е против добавките, а и че без тях може. Това е ясно. Който иска да си обсъжда тук тренировки без суплементи нека го прави.

25.05.06
14:15

[quote author=“Sportex”][quote author=“M16”][quote author=“Sportex”]Аз пък ще ти кажа, че всеки месец се появява тема, за това че от суплементите няма смисъл! :shock:  :x :x

Щом казваш... кажи какъв в смисъла на темата не е ли това, което написах?!!!?

Смисъла е, че като нямаш кинта да издържиш на темпото (за купуване на СКЪПИ хранителни добавки и след това да не можеш) по-добре да не си даваш парите...

SP

25.05.06
14:20

Какво темпо при добавките - купувам си 2-3 кила протеин изпивам ги и после не пия нищо и си се храня. Какъв е проблема. С аминото също. С креатина също. Ти егати изкара, че ако почнеш с добавки не трябва да спираш. ТЕмата наистина няма смисъл както и по 5 подобни досега.

25.05.06
14:25

[quote author=“Sportex”]Какво темпо при добавките - купувам си 2-3 кила протеин изпивам ги и после не пия нищо и си се храня. Какъв е проблема. С аминото също. С креатина също. Ти егати изкара, че ако почнеш с добавки не трябва да спираш. ТЕмата наистина няма смисъл както и по 5 подобни досега.

Като не ти харесва що спамиш :wink:

Моето мнение е такова, а и не само със сигурност. Хубаво е,че има различия, нали за това е форумът...

По-здрави!

SP

25.05.06
14:33

[quote author=“M16”][quote author=“Sportex”]Какво темпо при добавките - купувам си 2-3 кила протеин изпивам ги и после не пия нищо и си се храня. Какъв е проблема. С аминото също. С креатина също. Ти егати изкара, че ако почнеш с добавки не трябва да спираш. ТЕмата наистина няма смисъл както и по 5 подобни досега.

Като не ти харесва що спамиш :wink:

Моето мнение е такова, а и не само със сигурност. Хубаво е,че има различия, нали за това е форумът...

По-здрави!

Не спамя - първо. Изказвам диаметрално противоположно мнение - ако за теб това е спам дай да си пишем в темите само “Браво, точно така, прав си”. Еми не става форум е и всеки иа мнение и си го изказва, а моето е коренно различно от твоето.

А и смешното е, че в поста си сам си противоречиш. :lol:

Спирам да пиша общо след този пост и нека конкретно!
Но отговори ми какво е лошото на еднократен прием на 2 кг протеин?
Или на 300г креатин примерно?

25.05.06
14:46

[quote author=“Sportex”]Но отговори ми какво е лошото на еднократен прием на 2 кг протеин?

Няма лошо... А има ли ако примерно не спирам протеина, аминотата, глутамина и т.н. Къде ще му излезе края. Ами ако немога да си го позволя? Тогава защо да си давам парите? Става въпрос за скъпи и реномирани марки, ОК...

P.S. Относно спама, ми трябваше ли да пише 2 поста, че да разбереш за к’во става въпрос. Не ми се спори... Ако имаш нещо пиши на ЛС. Тук и без това много я задълбахме... и нищо лично :wink:

SP

25.05.06
14:51

Не, не - имаш странно мислене!

A има ли ако примерно не спирам протеина, аминотата, глутамина и т.н. Къде ще му излезе края. Ами ако немога да си го позволя?

Щом не можеш да си го позволиш спираш - това да не е наркотик?!

Къде ще му излезе края.

Ами ето нямаш пари - края му е дошъл.

Тогава защо да си давам парите?

Всеки си дава парите за каквото иска. Защо да даваш пари за пилешко като може да ти свършат парите какво ще стане - без пилешко... ауууу!

А като за край:
[quote author=“M16”][quote author=“Sportex”]Но отговори ми какво е лошото на еднократен прием на 2 кг протеин?

Няма лошо...

С това сам си противоречиш с “идеологията” си в темата.

25.05.06
15:00

Убеждавам се че нищо не си разбрал. Бях писал за ЛС но май тук повече ти харесва...
Няма проблем!

SO

25.05.06
16:08

Sportex май ние с теб малко бавно загряваме  :lol: (аз все още се опитвам да разбера смисъла)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1