Маса

insomniak

24.05.06
20:19

Значи тренирам си и всичко обаче масата ми е голям проблем. Опитвам се да се храня през 2-3часа да мушна нещо.
Пия Super Mass Gain и Pro 90 Gold, но ефект  :? .

Нз дайтесъвети. Примерно тоя от Вип Брадър Киро Скалата говореше че е само на онея неговите хапчета, а вижте го какава маса има.
Нз просто дайте съвети да кача кила защото съм 175, а тежа по-малко от 60кг :cry:

24.05.06
20:25

[quote author=“insomniak”]Значи тренирам си и всичко обаче масата ми е голям проблем. Опитвам се да се храня през 2-3часа да мушна нещо.

Нз дайтесъвети. Примерно тоя от Вип Брадър Киро Скалата говореше че е само на онея неговите хапчета, а вижте го какава маса има.
Нз просто дайте съвети да кача кила защото съм 175, а тежа по-малко от 60кг :cry:

Абе мани го ти Киро,на тебе ти трябва добър гейнер-Избори много Universal,Ultimate Nutrition и тн.Спрямо цена/качество най-добри марки са Biotech и Biofit,ако имаш пари си вземай голями разфасовки излизат много по евтино.Примерно RealGains на Universal или Muscle Juice :lol: на Ultimate Nutrition,препоръчвам ти втория :D .

Поразрови се малко из форума,твоя проблем е разесквам безброй пъти.

Nenor

24.05.06
20:27

[quote author=“insomniak”]Значи тренирам си и всичко обаче масата ми е голям проблем. Опитвам се да се храня през 2-3часа да мушна нещо.

е той може сега да е на амино, ама преди 5-6 години се е блъскал със стероиди здраво, а сега само да поддържа масата.
Не яж през 2-3 часа. 4 яденета на ден са напълно достатъчни, гледай да са обилни с много белтъчини( месо, яйца, млечни прод. ) и комплексни въглехидрати (  ориз, картофи ). Яж и повече калориини храни, за да качиш ( хляб , сладки, мед, също и растителни мазнини за енергия ). Тренирай, но не претренирай 3-4 пъти в седмицата. Спи и чети !

insomniak

24.05.06
20:43

[quote author=“Nenor”][quote author=“insomniak”]Значи тренирам си и всичко обаче масата ми е голям проблем. Опитвам се да се храня през 2-3часа да мушна нещо.

е той може сега да е на амино, ама преди 5-6 години се е блъскал със стероиди здраво, а сега само да поддържа масата.
Не яж през 2-3 часа. 4 яденета на ден са напълно достатъчни, гледай да са обилни с много белтъчини( месо, яйца, млечни прод. ) и комплексни въглехидрати (  ориз, картофи ). Яж и повече калориини храни, за да качиш ( хляб , сладки, мед, също и растителни мазнини за енергия ). Тренирай, но не претренирай 3-4 пъти в седмицата. Спи и чети !

Мерси много и на двамата. Поизясниха ми се разни неща.

Какво ще кажете да ги спра тея бг. суплементи и да мина на тези по-скъпите.

Всъщност колко по-скъпи са? Защото искам да си купя лежанка...

24.05.06
21:00

[quote author=“Nenor”][quote author=“insomniak”]Значи тренирам си и всичко обаче масата ми е голям проблем. Опитвам се да се храня през 2-3часа да мушна нещо.

интересно...добре де защо човека трябва обезателно да се натъпче като може да изяде сащото количество храна без да му е тежко после 8)

insomniak

24.05.06
22:20

Не те разбрах?

Nenor

24.05.06
22:24

[quote author=“6efa”][quote author=“Nenor”][quote author=“insomniak”]Значи тренирам си и всичко обаче масата ми е голям проблем. Опитвам се да се храня през 2-3часа да мушна нещо.

интересно...добре де защо човека трябва обезателно да се натъпче като може да изяде сащото количество храна без да му е тежко после 8)

защото ако яде  често и по-малко за да му е леко ще си ускори обмяната и ще дава по-бавни резултати. А и не съм казал, да яде до пръсване....просто да яде повече от колкото има нужда. В това е цялата идея, положителен калориен баланс......... :D

24.05.06
23:32

Абе малко се отклоняваш от темаа,ама айде.Еми ако се замислиш вносните добавки излизат много по изгодно,защото знаеш за какво си даваш парите,а не като Нутрим.

Абе искам да кажа следното-Евтиното излиза скъпо.Нека всеки си направи изводите. :wink:

ArenaBG.com

24.05.06
23:54

Маса приятелю се прави при всяка тренировка. Не правиш ли маса, значи нещо бъркаш. Или нямаш нужното време за възтановяване (най-често срещания проблем) или имаш сериозно, аама сериозни дупки в хранителния режим. Много е просто - загрей колкото искаш, започвай в пирамидална прогресия с наслагане на повече и повече. Открий максимума си и се стреми да го покачваш при всяка тренировка.
В много голям процент от случаите обаче няма място за дискусия - с тежести се качва маса. Както и да ги форсираш иначе просто тялото ти ще те лъже, а ти като си набиеш в главата че масата била проблем - а това действа на психическо равнище, няма да напреднеш много или изобщо ще напредваш много бавно. Разбери трябва ти стрес за да качиш в ръката. Зарежи стотиците серии с леки килограми и бъди по радикален към тялото си. Нямаш си наидея колко кинетичен потенциал крие мускулното влакно. Научи се да му набиваш и до последния неврон на мозъка ти че в бицепса или трицепса - няма достатъчно мускули. В противен случай човек се върти в грешни убеждения, а много малко са тези които четат западна литература, с гарантиран произход.

energymax

25.05.06
00:13

Маса приятелю се прави на маса.Ти си това което ядеш!

25.05.06
13:31

[quote author=“energymax”]Маса приятелю се прави на маса.Ти си това което ядеш!

Рулиращо мнение  :P :P :P :P

ArenaBG.com

25.05.06
16:01

Аз казах своето ако момчето иска резултати да слуша к`во му пее радиото. Късмет и успех ти пожелавам.

JI

26.05.06
10:01

3-4 пъти на ден не е достатъчно и нека изясня защо !
кога ще е последното ядене я кажете да кажем 4 !
8 12 16 и 20 часа и кво ак оси легне в 10 и 30
няма да е ял нищо 2 часа и половина преди лягане !
белтък докато спи нанай ....  колкото е по нарядко толкова по малак процент от храната се усвоява заради по голямото прието количество!
трябва да се храни 6 до 8 пъти наден като за начало 6 пъти му е достатъчно
да ги раздели  през 3 часа последното ядене да е в 22 часа ида се състои от бавен протеин само .
да си направи едни изчисления грубо за неговите 60 кила му трябват 150-180 белтък и 400 въглехидрат да ги раздели по равно в тези 6 яденията като намали мазнините ( животинските и увеличи растителните )
това е .  примерно 600 грама месо на 200 3 яденета 10 яйца белтъците на още 2 закуска и след тренировка и 1 литър мляко преди лягане .
в 22 .
въглехидратите до обяд и след тренировка да си хапва всякакви препоръчително на закуска да ги смеси овес със някакв плод
а след обяд да наблегне на картофи ориз .
НИщо пържено !
месото или пилешко или риба не много свинско .

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1