ако имаш настинка - пречи ли на тренировката ?

SE

25.05.06
11:14

Здравейте.
Имам 1 въпрос.В момента както сам настинал ще ми попречи ли нещо ако ходя да тренирам?

25.05.06
11:28

Ами ако е лека форма може и да не пречи. Но е възможно да се влоши всичко: първо - настинал си слдователно организма ти е отслабнал, от там и постиженията, по-лесно е да се контузиш, самият ефект от тренировката е по-малък. Второ - Като цяло фитнеса отслабва организма, откъм имунна система. Някой може да поспори с мен, но аз смятам така(не е тук мястото да се обсъди). Та тая настинка може да прерастне в нещо по-сериозно. В крайна сметка е според опита ти и това както прецениш. Може да продължиш, но с внимание, и като се вземат мерки предимно за настинката, после за тренировката. В крайна сметка за какво са ти мускули ако тежат само на леглото у вас...

RE

25.05.06
12:02

[quote author=“SenTenza”]Здравейте.
Имам 1 въпрос.В момента както сам настинал ще ми попречи ли нещо ако ходя да тренирам?

По-добре изчакай да се оправиш и тогава.Няма да има смисъл търенировката ти.

25.05.06
13:13

[quote author=“SenTenza”]Здравейте.

Винаги.

Ако е била лека преди трен. след това вече няма да е само лека.  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1