20.08.04
00:45
начи попринцип гърдите ми са 6то годе стегнати поне така мисля де но в долната им част имам излишна НЕмускулна маса и искам да питам как да я изчистя ? в смисул да махна излишното препоръчайте ми някакъв начин някакво упражнение или някакъв вид на тренировка предварително благодаря!
20.08.04
10:48
Аз доколкото разбирам имаш мазнини там, което е нормално, като не си релефен. Ако не се орелефиш няма упражнение или тренировка, която да ти помогне. Само изчистването на мазнините ще ти помогне да направиш т.н. “подсечени гърди” :wink:
20.08.04
14:36
[quote author=“DK”]Аз доколкото разбирам имаш мазнини там, което е нормално, като не си релефен. Ако не се орелефиш няма упражнение или тренировка, която да ти помогне. Само изчистването на мазнините ще ти помогне да направиш т.н. “подсечени гърди” :wink:
ем да прав си и за това питам има ли някакъв добър начин имам предвит някое упражнение да го правя предимно за да си орелефя гърдите или повече повторения а ?
Прави кросовьр,само че изправен с леко свити лакти за да намалиш участието на раменета.Обратния наклон не е много удачен с щанга защото така вдига масата.По-добре флайс от обратен наклон.Почвай с кофички после флайс и кросовьр.Ако има в залата и хамьр машина може да я включиш и нея.Това е за оформяне :wink:
Ами момчета, неведнъж сме го казвали - не може да се топят мазнини само в една част на тялото. Който не е съгласен, може да погледне статията на Мариана Маринова в сайта - “Точковата редукция”.
Иначе е нормално да имаш подобен проблем при наличие на мазнини - при мен има подобен проблем, тъй като нямам достатъчно маса - в основен период гърдите ми стоят “издути”, но сякаш се сливат с останалата част на гръдния кош, докато когато се орелефя, макар и малко, се отделят и “подсичат”.