26.05.06
06:11
здравеите!и благодаря предварително за отделеното време:)
смятам сериозно да почна да се занимавам с фитнес и си избрах една система за тренировка от бб-теам която е 3 дена седмично,но аз смятам 3 дена тренирожки един ден почивка... натретия ден тренирам за крака,което включва следното:# клекове(с щанга) - 3 серии по 20 повторения
# бедрено разгъване - 3 серии по 20 повторения
# бедрено сгъване - 3 серии по 20 повторения
# адуктор машина - 3 серии по 30 повторения
# абдуктор машина - 3 серии по 30 повторения
# глутеус машина - 3 серии по 20 повторения
# повдигане на калф машина за прасец - 3 серии до отказ
това ще го правя 2 пати седмично,но и отделно смятам и всеки ден в ка6ти да пражя напади и още 2-3 упражненея
това което ме притеснява е краката ми да не станат много обемни и мускулести,искам просто добре оформени стегнати крака.
и за клековете с щанга-колко кг трябва да е щангата.благодаря още веднаж:)
П.С. браво за сайта!много е добар и адски зарибяващ:)от както сам го открила не сам станала от компютара
С тези ежедневни тренировки краката ти в никакъв случай няма да станат “обемни и мускулести”, защото мускулната маса се изгражда по време на почивките между тренировките, а не при самите тренировки. Само внимавай от толкова много натоварване да не постигнеш обратния ефект, т.е. нищо, защото има опастност да претренираш. Другото нещо, което трябва да имаш предвид е храненето. Ако не е балансирано може да понатрупаш мускулна маса.
Това е от мене, но изчакай и други мнения и съвети.
Поздрави!!!
Не виждам тренировка за горната част от тялото, а с тази за краката ще достигнеш застой още на втората седмица :)
В залите където тренирам в Варна, има едни мадами, нека са 20 ;)
тренират от 5 месеца вече, наблюдавам ги и правят все едно и също и естествено визията им е същатата като на 01.01.2006 ;) сега сме 26.05.2006
еднообразието е застой, трябва динамика и качествена тренировка, а не преповтаряне на евтините инструкторски програмки, скалъпени за 5 минути
правя тренировка на цялото тяло но ме претесняват краката защото упражненията ми се видяха доста.какво имаш в предвид 4е след 2 седмици 6те има застои?как да ги тренирам за да има ефект и да бадат добре оформени.начинаеща сам и просто видях тази програма в саита и реших да правя нея.и как да избегна пренатоварването