НВД - Дайте примери.

26.05.06
08:32

Така. Значи аз съм амбициозно момче, което иска да качва килограми, но тъй като идва лято трябва да изчистим мазнините колкото се може повече. 20год. 174см 75кг. Нз колко % са мазнините, щото не знам как се смятат. Имам две молби към вас и се надявам да получа отговор, без да ми казвате чети форума, щото го прочетох и така.

1. НВД - такава, да загубя по-малко мускули (без хранителни добавки в нея).
2. Как да си изчисля %-та мазнини.

26.05.06
09:32

[quote author=“SuDjI”]Така. Значи аз съм амбициозно момче, което иска да качва килограми, но тъй като идва лято трябва да изчистим мазнините колкото се може повече. 20год. 174см 75кг. Нз колко % са мазнините, щото не знам как се смятат. Имам две молби към вас и се надявам да получа отговор, без да ми казвате чети форума, щото го прочетох и така.

1.Ядеш поне 3гр/кг  белтък.
2.Мисля, че имаше формула с дебелината на 7 кожни гънки , но ти трябва шублер.

26.05.06
10:31

[quote author=“SuDjI”]Така. Значи аз съм амбициозно момче, което иска да качва килограми, но тъй като идва лято трябва да изчистим мазнините колкото се може повече. 20год. 174см 75кг. Нз колко % са мазнините, щото не знам как се смятат. Имам две молби към вас и се надявам да получа отговор, без да ми казвате чети форума, щото го прочетох и така.

1. Е като си чел, какво точно не разбра? Или искаш някой да седне и да ти направи режим наготово или да ти казва какво да ядеш всеки ден? Направи си меню, пусни го за обсъждане и задавай по - конкретни въпроси.
2. Имаше тема съвсем наскоро как се мерят, мързи ме вместо теб да търся. Най - сигурно, намери някъде да ти ги измерят с калипер, всички тия калкулатори са супер неточни и може да те подведат. Точно по 7 кожни гънки ти ги мерят, както каза red, ама не можеш сам, дори да си купиш калипер, защото се мерят гънки и по гърба и трицепса ;)

26.05.06
11:39

Еи ти,  бях го писал във женския раздел, само дето не е със 7 а с 10 гънки ;)
[quote author=“x_3_mar”]
Еми няма проблем, само трябва от някои познат лекар или някъде другаде да си намериш калипер. 
  % ТМ за мъже = 22,32.logEх-29,25
  % TM за жени = 39,57.logЕх-61,25
където Ех е сумата от следните 10 кожни гънки:
1.на бузата пред ушния отвор
2.под брадичката
3.върхуголемия гръден мускул
4.на триглавия мускул на предмишницата
5.под долния ъгъл на лопатката
6.на предната подмишнична линия на височината на 10 ребро
7.на първата 1/4 на линията свързваща пъпа и горно предно хълбочно бодило
8.над горно предно хълбочно бодило
9.над колянното капаче
10.в задколянната ямка

30.05.06
12:40

Toва е от мен по въпроса:
http://www.he.net/~zone/prothd2.html

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1