Овесени ядки (отново)

26.05.06
09:59

Едно въпросче имам само .. мога ли от вечерта .. да си сложа в една купа овесени ядки(фини) + нескуик(какао .. не такова на топчета  :) ) + кисело мляко (0,1% на верея калций) и да ги изям сутринта към 6:00 :) пречи ли нещо ?? Защото иначе ако ги приготвя сутринта стават тварди ... пък е мн гадно така :) мерси

ПС>Какаото пречи ли ми нещо на нвд-то :)

01.06.06
16:45

[quote author=“BikerBoy”]Едно въпросче имам само .. мога ли от вечерта .. да си сложа в една купа овесени ядки(фини) + нескуик(какао .. не такова на топчета  :) ) + кисело мляко (0,1% на верея калций) и да ги изям сутринта към 6:00 :) пречи ли нещо ?? Защото иначе ако ги приготвя сутринта стават тварди ... пък е мн гадно така :) мерси

ПС>Какаото пречи ли ми нещо на нвд-то :)

ами според мен не пречи даже е много добре . аз така си правех преди ама сега съм на НВД и гледам по-малко да ги ям

01.06.06
19:04

Прави го спокойно. Така умекват и ако не по-лесни за храносмилане, поне по-вкусни стават.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1