Моля за съветчето виииии

MA

27.05.06
00:42

Здравейте на всички.Искам да споделя на кратко за моите тревоги :) купих си на “Биогейм-Целулит”-като ми казаха че наистина помагал.Преди това съм пила пак на “Биогейм-Л-карнетин” от който имам още около 10-тина капсули.Чудя се дали има опасност да ми стане нещо ако докато доварша карнетина започна и хапчетата за целулит?И чували ли сте дали имат резултат? :? Ще се радвам да ми отговорите...и да добавя хапвам салати и т.н. + много течности.Последен въпрос-на хапцетата “Биогейм-Целулит” пише:“2 капсули дневно,един час преди хранене”      т.е. 2-те наведнаж или два пъти ?

Благодаря предварително !!!!

27.05.06
00:55

Значи:

Ако ги омешаш едва ли ще има отрицателен ефект, може би някакъв положителен (спорно е)... за резултат от комбинирането им не съм чувал главно защото почти не знам някой да е пил от Целулит-а...

За дозировката - има се в предвид 2 хапчета дневно, взети преди някое от храненетата.... примерно на обяд... и да, двете наведнъж ;)

27.05.06
13:28

Само едно ще кажа, на биогейм продуктите не са от най-добрите, така че ти препопръчвам да си вземеш на някоя по-реномирана фирма.А на другите си въпроси получи отговор както виждам. :lol:

MA

29.05.06
00:08

Здравейте на всички.Искам да споделя на кратко за моите тревоги  купих си на “Биогейм-Целулит”-като ми казаха че наистина помагал.Преди това съм пила пак на “Биогейм-Л-карнетин” от който имам още около 10-тина капсули.Чудя се дали има опасност да ми стане нещо ако докато доварша карнетина започна и хапчетата за целулит?И чували ли сте дали имат резултат?  Ще се радвам да ми отговорите...и да добавя хапвам салати и т.н. + много течности.Последен въпрос-на хапцетата “Биогейм-Целулит” пише:“2 капсули дневно,един час преди хранене” т.е. 2-те наведнаж или два пъти ?

Благодаря предварително !!!!

29.05.06
01:15

Ти прочете ли въобще двата отговора, които получи???  :roll:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1