хранене при трениране за релеф

27.05.06
11:49

Искам да попитам,аз съм на 16 години,1.92 висок и 82 кг и мисля да почвам вече за релеф(удачно ли е или да продължа още с качването на маса) и при трениране за релеф има ли нещо специфично в храненето,смисал на какво да наблягам,колко пъти на ден да се храня,както досега да хапвам обилно или да да се ограничавам?нов съм в занаята и ще съм много благодарен ако ми помогнете :)

27.05.06
12:16

[quote author=“Daywalker”]Искам да попитам,аз съм на 16 години,1.92 висок и 82 кг и мисля да почвам вече за релеф(удачно ли е или да продължа още с качването на маса) и при трениране за релеф има ли нещо специфично в храненето,смисал на какво да наблягам,колко пъти на ден да се храня,както досега да хапвам обилно или да да се ограничавам?нов съм в занаята и ще съм много благодарен ако ми помогнете :)

Дали има нещо специфично в храненето?! Ами че то релефа ти изцяло зависи от храненето!
При това съотношение кила към ръст не мисля, че имаш достатъчно маса, че да се тревожиш за релефа.

HO

27.05.06
16:58

[quote author=“Daywalker”]Искам да попитам,аз съм на 16 години,1.92 висок и 82 кг и мисля да почвам вече за релеф(удачно ли е или да продължа още с качването на маса) и при трениране за релеф има ли нещо специфично в храненето,смисал на какво да наблягам,колко пъти на ден да се храня,както досега да хапвам обилно или да да се ограничавам?нов съм в занаята и ще съм много благодарен ако ми помогнете :)

Според мен ти трябват поне още едно 10 кила за 192 см- за да исглеждаш като нормален мъж, ама в случа 16 години си добре! за релеф наблягаш на белтъчините, намаляваш малко въглехидратите и доста мазнините

28.05.06
13:52

сори за офф:

а за мен какво бихте казали(смисъл знам че без снимки не може но) да попитам само ако съм 190 см и съм 75 кг изобщо няма смисъл да правя нвд за релеф нали

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1