Магазини във Варна

28.05.06
01:23

Подобно на темата “Магазини в София” бих искал да попитам за магазини във Варна. Ако има варненци, нека споделят къде се предлагат добри стоки на ниски цени и компетентно обслужване?

Мерси.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

28.05.06
01:27

Единия магазин е във Фестивалния.
Друг магазин има в Спортна зала.
И третия който знам е Кетлер - от Тракия като продължиш нагоре по Владислав и в ляво все ще го видиш там продават и фитнес уреди разни.

28.05.06
13:09

“Жълто” намира се над спирка “Нептун” в посока трета пмг

EM

29.05.06
12:06

1. За мен най професионален е магазина на ул.Панагюрище до бившето 1-во РПУ.
2. Също така 2 магазина “Жълто” - този над Нептун /на бул.Сливница/ и на 8-ми Приморски Полк
3. Новият на “Power and Beauty” на ул. Феликс Каниц, това е зад Спортна зала една уличка.
4. Магазинчето във ФК
5. Спортна зала, от централния вход вляво
6. бул. Владислав в посока от зимно Тракия към McDrive вляво /Кетлер/
7. и вече в самите зали - в Черно Море продукти на Мусаши
в Палах /новият комплекс до ХЕИ/ са по скъпички продукти - Universal, ON и т.н.

Относно обслужването, колкото продавач-консултанти, толкова и мнения. Аз съм се съветвал с много от продавачите в гореспоменатите магазини и лично за мен в магазина до бившето Първо РПУ продавачът сериозно се занимава и неговите съвети са ми били най ценни. По принцип дилемата е дали да се довериш на жените консултанти или на мъжете, като тези жени които продават обикновено имат големи познания по фармацевтика и печелят клиентите с подробни обяснения кое как действа. Все пак като съм сравнявал двата подхода се доверявам на човека, който е пробвал всичко върху себе си и знае не само теорията.

29.05.06
12:25

[quote author=“emergency_bg”]1. За мен най професионален е магазина на ул.Панагюрище до бившето 1-во РПУ.
2. Също така 2 магазина “Жълто” - този над Нептун /на бул.Сливница/ и на 8-ми Приморски Полк
3. Новият на “Power and Beauty” на ул. Феликс Каниц, това е зад Спортна зала една уличка.
4. Магазинчето във ФК
5. Спортна зала, от централния вход вляво
6. бул. Владислав в посока от зимно Тракия към McDrive вляво /Кетлер/
7. и вече в самите зали - в Черно Море продукти на Мусаши
в Палах /новият комплекс до ХЕИ/ са по скъпички продукти - Universal, ON и т.н.

Относно обслужването, колкото продавач-консултанти, толкова и мнения. Аз съм се съветвал с много от продавачите в гореспоменатите магазини и лично за мен в магазина до бившето Първо РПУ продавачът сериозно се занимава и неговите съвети са ми били най ценни. По принцип дилемата е дали да се довериш на жените консултанти или на мъжете, като тези жени които продават обикновено имат големи познания по фармацевтика и печелят клиентите с подробни обяснения кое как действа. Все пак като съм сравнявал двата подхода се доверявам на човека, който е пробвал всичко върху себе си и знае не само теорията.

Абсолютно съм съгласен с теб, Павката е много вътре в нещата( 92-93г се засичахме по залите с него) и ако го разпитате може да научите много неща,а и всичко е на много добри цени, така че  магазина е  един  :!:  “Булспорт” на ул.”Панагюрище” от “Валентина ” надолу и първата вдясно до Бившето 1 РУ на МВР.
П.П. А и от там може да си купите насипен суроватъчен протеин 82,5% за 21лв/кг. и казеин за 24лв/кг.

29.05.06
15:17

Да изкажа и аз добрите си отзиви от магазина на “Панагюрище 3” (РПУ-то го преместиха, така, че по-добре не давайте него за ориентир вече  :wink:  ).
Пазарих си от там, освен това питах за протеини, но не ми предложиха насипен:
[quote author=“red”]П.П. А и от там може да си купите насипен суроватъчен протеин 82,5% за 21лв/кг.

:?

[quote author=“emergency_bg”]3. Новият на “Power and Beauty” на ул. Феликс Каниц, това е зад Спортна зала една уличка.

От там ми предложиха суроватъчен протеин на софийски производител (нещо Power… ми каза шефчето, но не го запомних) - 17лв/1кг - като продавачът ми каза, че ползва точно него и е много доволен. В четвъртък казаха, че получават и ще проверя пак.

29.05.06
15:26

[quote author=”|Chosen|”]Да изкажа и аз добрите си отзиви от магазина на “Панагюрище 3” (РПУ-то го преместиха, така, че по-добре не давайте него за ориентир вече  :wink:  ).
Пазарих си от там, освен това питах за протеини, но не ми предложиха насипен:
[quote author=“red”]П.П. А и от там може да си купите насипен суроватъчен протеин 82,5% за 21лв/кг.

:?

[quote author=“emergency_bg”]3. Новият на “Power and Beauty” на ул. Феликс Каниц, това е зад Спортна зала една уличка.

От там ми предложиха суроватъчен протеин на софийски производител (нещо Power… ми каза шефчето, но не го запомних) - 17лв/1кг - като продавачът ми каза, че ползва точно него и е много доволен. В четвъртък казаха, че получават и ще проверя пак.

17лв е за 0,5кг :wink: .

29.05.06
15:43

Да де, сигурно  :wink:

Иначе за марката нещо знаеш ли?

01.06.06
09:33

[quote author=“prodavach”]Мен ЖЪлТО най- ме кефи. Там обясняват много добре кое за какво е и така си купуваш само нещата от които имаш нужда и наистина работят. Това май не е само мое мнение защото с ЖЪлТО  работят доста професионални състезатели и спортни клубове.
Скоро ще имат суроватъчен концентрат 80% в икономична опаковка (под 20лв за кг) и бързи въглехидрати (декстроза + малтодекстрин 1:1).

Май е време модераторите да се намесят това си е чиста реклама и си личи почерка на николай от жълто  :lol: ( към николай: не се отваряй много, защотото много добре те знам кви смесваш -аз лично никога не бих си купил нищо от вашите измислени марки Примари нутришън  , да не пуснем едно изследване и за вас :twisted: ).

VA

01.06.06
15:25

Верно е че в Жълто прахчетата си ги правят те  :wink: !

Освен това продават хормони анаболи(с тях не съм наясно) и кой знае кви са ги набухали в протеините :!:

01.06.06
16:48

[quote author=“varneneca”]Верно е че в Жълто прахчетата си ги правят те  :wink: !

Освен това продават хормони анаболи(с тях не съм наясно) и кой знае кви са ги набухали в протеините :!:

Това , че продават стероиди е така , но не виждам нищо лошо в това :roll: , а за това ,че слагат стероиди  :lol: , виж за сухо мляко съм съгласен :wink: .....

VA

02.06.06
22:10

Аз не съм сигурен ама са способни да набухат всичко в тяхните прахчета :wink:

02.06.06
22:13

[quote author=“varneneca”]Аз не съм сигурен ама са способни да набухат всичко в тяхните прахчета :wink:

Нали всичко е запечатано и идва от производител... Какви притеснения имаш? И изобщо някаква информация и отзиви ли имаш от тази фирма (магазин), защото напрактика всяко място място може да прецака потребителя?

VA

02.06.06
22:30

Да ти кажа честно като знам че правят някви прахчета дору в мазата им не вярвам за нито един протеин там аве за нищо...зимал съм си...нямаше ефект...зимал съм си и пируват същата работа !

Вие добре ли сте? Кой ще сложи стероиди в хранителни добавки? Стероидите са безумно скъпи, за да се продават на цените на хранителните добавки. Не повтаряйте глупостите които чувате, по-добре помислете за да не се излагате .

На практика ВСЕКИ по веригата производител на суровини - търговец - производител на краен продукт - търговец - краен дистрибутор може да направи някаква шашма (естествено за да спечели пари). Аз не се доверявам на сертификатите с които купувам продуктите - фалшифицират се пари, а какво остава за два листа хартия разпечатани на принтер.
За това използвам услугите на лицензирана лаборатория (държавна) - плащам си за да проверят съдържанието на всеки протеин,  и да издадат официален протокол с резултатите. Всичко останало е несериозно - да определиш белтъчното съдържание “на око” по вкуса или вида, като го сравняваш с други продукти които си пил - така може да се изцепи само някой голям “разбирач”.
Та ако някой се съмнява в някакъв продукт само проверката в лицензирана лаборатория може да гарантира истинския състав.

14.06.06
21:07

Продукти на БиоТек във Варна къде се продават?

KO

14.10.06
17:43

[quote author=“varneneca”]Верно е че в Жълто прахчетата си ги правят те  :wink: !

Темата може и да е стара, но искам да си дам мнението за “Жълто”. Аз лично повече там няма да стъпя! Винаги искат да ми набутат продукти на тая българката фирма “Primary nutrition”. То не беше креатин, суроватки...се на тая фирма. И от тях - нулев ефект. Докато един ден отивам да си купувам гейнър от там и направих изречение “Тая фирма Primary nutrition е бая гадничка” или нещо от сорта, а те продавачите взеха че се засегнаха и си промениха “доброто” отношение към мен  :wink:  :D . Сега си купувам суплементите от едно магазинче ммм, не знам как се казва, но се пада от голямата валентина надолу по една уличка(пада се до някво РПУ май). Там продавача е мн учтив и си личи, че тия неща не ги е изучил само на теория! :wink:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1