28.05.06
13:06
интересно ми е , влияе ли и как ?
по много интересен начин,абе на право,казвам ти,няма да повярваш как влияе...още някой тъп въпрос да имаш,давай,днес съм в добро настроение.
[quote author=“neletu”]интересно ми е , влияе ли и как ?
Зависи какво правиш на плажа, ако набваш банички и рибичка-биричка... ми няма да влияе много добре... :lol:
Иначе слънцето и плуването са нещо супер за ‘нашту боди’ :D
влияе разбира се, особенно ако това дето го правиш във фитнеса цяла година се е получило както го искаш. особенно на самочувствието. :wink:
Ако плуваш повечко и избягваш да се храниш с боклуците предлагани по
плажовете туй като на плажа покрай слунцето и водата се угладнява бая и космумираш да кажем кисело мляко и някой банан или някоя друга прилична храна,според мен тва ще се отрази много добре на фигурата ти.Що се касае до слънцето с този изтънен узон и нискокачествените кремове продавани около плажовете по-добре си намери друга алтернатива за тен и избягвай прякото излагане на слънце.Има и друг куб неща но нещо не ми се пише :cry:
[quote author=“Me_Blade”]Ако плуваш повечко и избягваш да се храниш с боклуците предлагани по
плажовете туй като на плажа покрай слунцето и водата се угладнява бая и космумираш да кажем кисело мляко и някой банан или някоя друга прилична храна,според мен тва ще се отрази много добре на фигурата ти.Що се касае до слънцето с този изтънен узон и нискокачествените кремове продавани около плажовете по-добре си намери друга алтернатива за тен и избягвай прякото излагане на слънце.Има и друг куб неща но нещо не ми се пише :cry:
БЛАГОДАРЯ! :wink:
06.06.06
12:06
първо извинение от името на разгонените пубери!
слънцето се отразява добре на мастните депа, ако мога така да се изразя, отключват се. кожата изтънява, и тялото изглежда доста по добре. но, е по добре игрите на плажа, отколкото плуване. температурата на вода та винаги е по ниска от тази на тялото и това кара мастните депа да заработват отново. тялото получава сигнал ,че му е нужна защитна мастна обвивка за да не се преохлади. разбира се ,това не знчи ,че не трябва да се влиза във водата. отбелязвам само че за добрата фигура топлината и UV лъчите (в умерено количество) са по добре