Бърз и бавен протеин...

psixar

28.05.06
19:54

Какво става ако се приеме бърз протеин вечер и бавен сутрин...и изобщо каква е разликата освен времето за усвояване...от какво са направени за да се разграждат с различна скорост? :?

28.05.06
23:18

Аз не виждам смисъл в това. Като пиеш бърз (предполагам суроватъчен) след 2-3 часа мускулите ще са без протеин.
По-добре направи обратното. Пий го сутрин след ставане.
Суроватъчния е направен от млечна суроватка. Съседа ми разправяше, че я давал на прасето си.
В момента пия млечно-яйчен на Биотех. В него има суроватъчен. Оттам идва и млечното.
Поправете ме ако греша.

HA

28.05.06
23:27

[quote author=“diksi”]Аз не виждам смисъл в това. Като пиеш бърз (предполагам суроватъчен) след 2-3 часа мускулите ще са без протеин.
По-добре направи обратното. Пий го сутрин след ставане.
Суроватъчния е направен от млечна суроватка. Съседа ми разправяше, че я давал на прасето си.
В момента пия млечно-яйчен на Биотех. В него има суроватъчен. Оттам идва и млечното.
Поправете ме ако греша.

Ибахти съседа ша зоби прасето :lol:

Суроватъчния се пие след тренировка, защото се усвоява бързо и така мускулите се възтановяват по-бързо.

Млечно-яйчния се пия вечер, защото се усвоява бавно и така тялото има на разположения протеин през цялата нощ.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1