Aminostar

29.05.06
16:10

Дайте малко инфо за фирмата.Доколкото разбрах е чешка.На какво ниво са им продуктите ? Аз лично не съм я чувал :roll:
Конкретно ми хареса ето този продукт:
http://www.aminostar.com/en/products/fat-and-weight-loss/capsules/aminostarz-synephrine-plus-90/

29.05.06
20:49

Аз съм доволен от продуктите на фирмата макар и да излизат малко скъпи, струват си парите, конкретно за продукта не ми харесва (лично мнение) защото това е “натуралния вариант” на Ефедрин, кофеин, аспирин.

29.05.06
21:49

Какво точно не ти харесва и иимаш предвид под “натурален вариант” на ефедрин ?
Доколкото знам синефрин няма страничните ефекти на ефедрина.
Продукта е на цена около 48-50лв (абе не запомних цената, но там някъде), което го прави много примамлив т.к. стига и за дълъг период от време 45дена.
Интересува ме и доколко е реномирана фирмата.Примерно в ББ.КОМ има само американски марки и не мога да преценя.

30.05.06
07:06

според мен, докато не пробваш - няма да разбереш кои от кои е по-добър (дано си ме разбрал)

Не ми харесва това, че синефрим-а макар и да няма стран. ефекти на ефедрина, тои си е и много по-слаб от ефедрина и всъщност да ти кажа няма просто за какво да си даваш парите, в смисъл по-добре нещо с гугулстерони и тирозин и чак тогава синефрим, а не само синефрим или на кратко

По-добре комбиниран продукт с повече съставки, а не продукт с 3 съставки, от която главната “куца”

Това разбира се е моето мнение :)

30.05.06
14:34

Че кой ти каза, че Synephrine-a е много по-слаб от ефедрата и “куца”?

Просто в него няма амфетамини, зат’ва някои от ефектите на ефедрата липсват... но главния - забързан метаболизъм и горене на мазнини - има си го...

Но не може Lipo6 да е най-добрият фет бърнър в САЩ за последните 2 години и ти да ми говориш, че главната му съставка куца.... не върви някак си ;)

Иначе на Аминостар продукта чак ме учудва с дозата на синефирин (синефрин) - цели 50мг на капсула... при 8-10-20мг на останалите продукти... тия 50 направо стряскат... сега се опитвам да потвърдя инфото от сайта им т.е. че наистина е толкова... щото това като ковнеш 2 таблетки и излиза почти като 6 таблетки на Липо6… а при Липо-то го водят extreme fat loss при тая доза...  :roll:

03.07.06
16:51

Honzik, знам, че си взе анимал кътс, но кажи до къде стигна с разследването на продукта.Аз по чужди форуми нищо не намирам, въпроса е този Citrus Aurantium (Synephrine 96%) - 50 mg дали е еквивалент на 50мг Synephrine HCL.

Защото аз примерно си взех Ultimate Nutrition Liquid Yohimbe Bark extract, на който 25мг са равни на 0.5мг Yohimbine HCL - т.е. Тhis product suxxx :lol:
Стана едно омотано ама и аз съм така  :mrgreen:

03.07.06
22:25

Ами аз първо не успях да го намеря туй нещо на Aminostar… никъде го няма да го продават... после еквивалента гледах на разни сайтове в нета, ама никъде не правят пряко сравнение в това как едното се съпоставя на другото т.е. дали е едно и също или как... но не съм се отказал да ровя... въпреки, че ако не го внасят е все тая дали има далавера или не...

Но си прав... трябва да се гледа ТОЧНО какво се купува... щото Ultra Ripped на UN уж има синефрин, ама той бил няк’ва смесица с други вещества и реално неговото количество е много малко..... а иначе цената е много яка..

Но и има нещо друго.... ти сравняваш неща, дето по име не са еднакви.... щото Synephrine и Synephrine HCL да се чуди човек, ама при теб е Yohimbe и Yohimbine HCL…. ;)

03.07.06
22:57

Tакааа, manson прати мейл на Аминостар със запитване този екстракт на колко мг Синефрин HCL се равнява и отговора беше:
48mg Synephrine HCL, koето е повече от добре за цена 50лв продукта стига за 45 дена при препоръчания максимален прием или за 30 дена ако леко се завиши, трябва обаче да се чете колко е допустимия прием на Синефрин НСL дневно.

А за йохимбина, примерно има ако се не лъжа продукт на ОН и Genesis дето е 1000мг в доза, но реално я има я не 5mg Yohimbine HCL.
Абе както каза трябва да се мисли преди да се купува. :wink:

Както каза emzo писахме мейл и активната съставка (synephrine HCL) е 48мг което си е много сериозна доза! Даже май няма толкова силна доза дори при чистите синефринови бърнъри. Внася се продукта. Днес го купух - 50 лева опаковката с 90 хапа. Пише 1-2 хапа преди трен. Тази седмица ще вземам по 1 хап, после минавам на 2, ако реша може и 3 да почна след време.

Добавка: Сега разглеждам бб.ком и има два чисти синефрина - CNS Synephrine HCL и PrimaForce Syneburn. Едното има съдържание 20 другото 10 мг активна форма.
Извод: Ако синефрина действа, то Аминостар е правилният избор. Дано действа.

04.07.06
11:11

[quote author=“manson”]Както каза emzo писахме мейл и активната съставка (synephrine HCL) е 48мг което си е много сериозна доза! Даже май няма толкова силна доза дори при чистите синефринови бърнъри. Внася се продукта. Днес го купух - 50 лева опаковката с 90 хапа. Пише 1-2 хапа преди трен. Тази седмица ще вземам по 1 хап, после минавам на 2, ако реша може и 3 да почна след време.

Добавка: Сега разглеждам бб.ком и има два чисти синефрина - CNS Synephrine HCL и PrimaForce Syneburn. Едното има съдържание 20 другото 10 мг активна форма.
Извод: Ако синефрина действа, то Аминостар е правилният избор. Дано действа.

От къде го набара тоя Синефрин на Аминостар? Уж го търсих, ма нейсе...

Тука в магазина в Търново  8)  Поне това имаше .. бях търсил разни други “глезотии”(да не казвам другата дума), но не намерих. Обаче гледам са вкарали даже кре-алкалин на Аминостар. Забравих да видя дали има креатин етил естер, но мисля че скоро ще има на Сайтек. Вече има 3 креатин малат и НО бустер но ... не съм пробвал.

04.07.06
13:37

Може ли да споделиш впечатленията си от продукта  на Aminostar , manson ? Раничко е , но като минат 20- 30 дни очаквам да го направиш , ако искаш де .

04.07.06
14:19

И аз мисля да го почвам , имам анимал кътс за още 4 дена и го взимам, само че ще го комбинирам с Yohimbin HCL, става нещо като S.A.N. TIGHT i Lipo6 и ще го ползвам само 15ина дена.

[quote author=“diksi”]Може ли да споделиш впечатленията си от продукта  на Aminostar , manson ? Раничко е , но като минат 20- 30 дни очаквам да го направиш , ако искаш де .

Естествено че мога  :D
Сега издирвам кофеин за да си направя силен S/C/A. Дано действа комбинацията. Не ми се харчат много пари иначе една комбинациика с yohimbine HCL и S/C/A би било просто екстра  :twisted:

04.07.06
18:45

[quote author=“manson”]Естествено че мога  :D
Сега издирвам кофеин за да си направя силен S/C/A.

Да ти кажа честно съм чувал, че кофеин има в кафето... не знам дали е вярно, ама ако искаш потърси там, може и да е истина ;) ;) ;) :D

Иначе дозата на S е много добра.... въпреки, че тия от Aminostar може да ти твърдят каквото си искат... все едно да питаш Nutrim колко белтък има в ProGold и да очакваш друг отговор, различен от 110%.... ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ исках да кажа 90% ;D

Мразя кафе. Сега търся някакви таблетки. По аптеките има ли нещо?

04.07.06
21:03

Prolab Caffeine - 200mg + 75mg калций ~ 20лв

въпреки, че тия от Aminostar може да ти твърдят каквото си искат.

Съгласен, обаче все се надявам, че в Чехия контрола е в пъти по-висок от БГ и законите им също.
Някой ако намери форум където се обсъждат продуктите им на немски, английски или руски да свирка, че искам да почета какво е мнението на хората.

23.07.06
00:29

Oт един час ровя из гугъл за “Citrus Aurantium” основната съставка на Synephrine + и нявсякъде където погледна пише,че Citrus Aurantium е стандартизиран от 4 до 8% Synephrine.На аминостар продукта е 96%, няма друг такъв продукт :!:
Ако се вземат предвид тези факти излиза, че 1 serving Syne + има около 3-4mg Synephrine HCL.
Та откъде се появиха съмнения в мене ??? Преди време изпих 1 пак анимал кътс(20mg Synephrin) в 23.30 вечерта и не мигнах цяла вечер.Снощи изпих 1 serving Syne+  и спах нормално, тази вечер пак така направих да видим.
Ако подозренията ми се окажат верни - DO NOT BUY THIS PRODUCT - пари на вятъра.

24.07.06
09:56

Не забравяй един важен момент - в Animal Cuts има ДОСТА повече съставки, някоя от които може да ти действа “събуждащо”, а не синефрин-а като цяло.... не знам, мене кътса и синефрин-а на аминостар бая ме подгряват, но съм взимал по 2 пак-а от цътс-а (единият привечер) и заспивам на секундата....

При мен синефринът ми подтиска апетита много здраво! Цял ден нищо не ми се яде. Проблемът е че в таблетката има и кофеин и не го вземам вечер и преди да си легна само хладилникът ми е в главата  :oops:

24.07.06
11:02

А, има си начин.... изпиваш ПОНЕ половин кило вода.... ще ти натежи.... легаш бърже и докато заспиш няма да ти се яде ;)

24.07.06
11:32

[quote author=“manson”]При мен синефринът ми подтиска апетита много здраво!

Abe може и да се окаже placebo ефект ако наистина в капсула има 3мг синефрин ;)
@Honzik - вярно, е че анимала има и други неща ама забравих да спомена, че синефрина го взимам с 200мг кофеин и пак спя като къпан.

24.07.06
12:17

Абе 3мг... как ги сметна? че не пише 50мг Synephrine HCL? т’ва с HCL-а някъде може и да не го пишат.... но не мисля, че Аминостар-аджийте ще лъжат така...

24.07.06
13:30

Xexe, голямо обмисляне беше :)
1. Citrus Aurantium е стандартизиран на 4-8% S HCL
2. Aminostar Synephrine + e единствения продукт, който намерих(мнооого търсих) да е стандартизиран на 96% !
3. Имаме 50мг Citrus Aurantium и ако примем, че е 8% е 4мг в най-добрия случай.
Aз си поръчах Basic Cuts, ama съжелявам, че не е Липо6 т.к. така наречения в друга тема емзостак дори малко не се доближава до Липото :?

24.07.06
13:52

Хубу.... а къде си гледал сравнение на Synephrine и Synephrine HCL? Дали имат разлика... сега и аз ще се разтърся да видим дали навсякъде, където казват “стандартизиран до 8%” дали става дума изрично за HCL версията...

Сега гледам Synephrine included продуктите, предлагани в BB.com…. вече срещнах поне 3 продукта, в които или не пише на колко е стандартизиран екстракта, или пише просто Synephrine…..

24.07.06
14:49

Реших и аз да пусна запитване до Аминостар относно Synephrine Plus:

“Hi,

recently got one of your products with Synephrine - Synephrine Plus. Was really excited that it contains almost 50mg of Synephrine, and from what I heard it contains 50mg Synephrine HCL, which is different than “pure” Synephrine… and to be honest, your product contains almost 3x to 5x more Synephrine HCL than almost every competitive product on the market, which is a little bit odd…
Moreover, these days I take three capsules of Synephrine Plus, which (should) stands for almost 150mg of Synephrine HCL, but I barely feel it…. and thats more than the MAX dosage of 120mg (6 capsules) from the what it’s said to be the best fatburner on the market - Nutrex Lipo 6….

Can you please claryfy for me the type of Synephrine, that is in ONE capsule, because I’m not really ready to believe, that each capsule contains 50mg of Synephrine !!HCL!! for such low price.”

Дано ми отговорят достатъчно ясно и точно :)

24.07.06
15:35

Ако ти отговорят, че е  48мг HCL(50х96%) ги питай как става така, че Citrus Aurantium нявсякъде е стандартизиран на 4-8% , а при тях 96% :lol:

24.07.06
16:27

Tова мислех да е отговора ми на евентуален подобен техен отговор ;)

24.07.06
17:36

Отговора:

“Thank you for your comments.
We produced the products with Synephrinem with the content of pure Citrus Aurantia ( content of Synephrine : 95% ) in the quantity 50 mg in a capsule only till 31.5.2006 .
Approval Authority gave us the Permit for the sales of it as a dietary supplements but according to new rules, which is now valid , is the total content of Synephrine decreases to dosage 12mg per day.  That is why all our products produced after the 1.6.2006 have got the content of Synephrine only 12 mg per 1 capsule. The legislative changes made that this popular product was decreased to less quantity but on the other side you can give bigger dosage.
In the case of content of 50 mg of Synephrine this product would be clasify as a medicament and that is why we reduced the content of Synephrine.”

Никъде не се споменава за HCL форма на Синефрин-а.... а пък сега вече го правят още по-слаб :)

И кво значи аз на ден превишавам законната доза с около 12 пъти  :shock:  хах бахти якото копеле съм  :lol:

————-

Ако вече е забранено тогава съдържание, защо тогава се продава тук в БГ, ясно че тук не се спазват законите, ама тия пратки от къде са взети?  :shock:

Освен това на сайта си стой небутнат продукта. Май послъгват  :?

Това значи че примерно Липо6 трябва да се спре от продажба.

24.07.06
18:46

Мне, може да е няква тъпа евро регулация.... и поради това скоро Липо-то да стане забрането в BG…. т.е. като станем европейско съюзничета :D

Пратих ново писмо, като отговор на тяхното за доуточняване на нещата :)

24.07.06
20:35

Хм !!! Ей сега ще видя дата на производство ако пише :)
В крайна сметка абе имаме 50мг ама сега вече са 12мг, уфф писна ми от лъжи и измами.
Стандартизиран на 95%, а на сайта и етикета пише 96%.Да видим какво ще отговорят на втория въпрос :twisted: .

Извод:
Народе взимай Липо6 докато не са го забранили :-D

[quote author=“emzo”]Извод:
Народе взимай Липо6 докато не са го забранили :-D

Сега проучвам дали АМП или Липо-6 е по-добро и скоро скоро ще поръчам.

Мина доста време. Някой да си е получил пратката?

25.07.06
10:18

Ето и отговора относно какъв точно Synephrine има в капсулите:

“Our products don?t contain the chemical form - Synephrin HCl but we use only the nature alternative of Citrus aurantia with the content of 95% Synephrine. “

25.07.06
11:38

Сега остава да разберем каква е разликата между Synephrine и Synephrine HCL. :?

25.07.06
11:47

Ами и аз това се опитвам да разбера..... ама не мога :) Това изобщо написано ли е някъде?

25.07.06
11:50

Aми трябва да се пита в бб.ком примерно.

Обаче нещо друго се сетих, на теб ти отговарят, че не ползват хидрохлорид, а на мене и на manson на мейла казаха точно обратното:

Dear Emil,
this product contains 48mg of Synephrine HCL.
Best Regards,
Milan Hl??e, Aminostar
Skype: aminostar-skype

25.07.06
12:01

Ами.... не знам.... но навсякъде, където има описание в скоби на HCL версията я дават 97%-98%.... а тоя Synephrine+ уж е 96%.... нещо още повече се обърках :)

25.07.06
21:43

Зададох вече въпроса:
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=853965
Пуснете по един пост, че за има няма 2 часа и ще е към последните страници :-D

26.07.06
14:04

Дам, горе-доле и аз това си представях като отговор... реално едното е 95% екстракт от растението, другото е химично постигната чистота на активната съставка... т.е. екстракта от растението може да има 40-50% (примерно) ниво на активната съставка, другото да са примеси...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1